Söz Dizisi 23. Bölüm Fragmanı, 27 Kasım’da Neler Yaşanacak? Özet-Fragman


Güncelleme: 20 Kasım 2017 : 11:41
0

Star Tv’nin sevilen reyting rekortmeni dizisi Söz’de bu hafta tansiyon çok yükselecek. Söz dizisi 23. bölüm fragmanı ve 27 kasım özeti sizler için haberimizde. Bu hafta Yavuz ve Tim’i ne tür tehlikeler bekliyor hep beraber bakalım.

Söz dizisi 20 kasım 22. Bölümde; Tim yaşananlar karşısında kısa süreli bir şok yaşamış ve hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşmüştür. Hafız ise öfkeyle hemen Tim’in peşinden gider ancak hem kendisini hem de Tim’i tehlikeye düşürmüştür.

Sınır ötesinde Agah ve Çolak yeni bir strateji için düğmeye basmıştır. Sınır ötesindeki bölge halkını Türkiye’ye ve Türk ordusuna kışkırtmışlardır. Bölge halkı ise Vatana ihaneti kendilerine zül sayıp tüm tehditlere karşı Türk ordusunu satmamışlardır. Ancak böyle yaparak kendilerini de tehlikeye atmışlardır.

Çolak’ın sözde yardımlarını ve vaatlerini kabul etmeyen köyler aynı zamanda Tim’e de istihbarat ulaştırmışlardır. Vatana ihaneti reddedip ölüme terk edilen onlarca sivile karşı şimdi vefa borcunu ödemek Yavuz ve Tim’in görevi olmuştur.

Diğer taraftan Yavuz’u bekleyen Bahar ise hemen dibindeki tetikçiden habersizdir. Bahar ölümle burun buruna gelmiştir.

Söz dizisi 23. bölüm fragmanı-Güncellenecektir