Söz Dizisi 3. Sezon Kötü Terörist Başrol Oyuncusu Kim Oldu?


Güncelleme: 16 Ağustos 2018 : 09:15
3

Star Tv’nin asker konulu dizisi Söz, geride bıraktığı 2 sezonda da reytingleri alt üst etmesini bildi. Diziye eleştiriler yapılsa da izleyici kitlesi diziye sadık kaldı. Şimdi ise sosyal medyada yeni bir eleştiri konusu ayyuka çıktı. Diziye kötü terörist başrol oyuncusu almak yerine neden sürekli kadın oyuncular diziye dahil ediliyor? Söz yeni sezonda kötü karakter kim olacak?

[kirmizitext]Söz dizisi[/kirmizitext] genel itibari ile askerlik üzerinden devam eden bir senaryoya sahip. Ancak her dizide olduğu gibi aşk olmazsa olmazlardan. Geçtiğimiz bölümlerde Yavuz ve Bahar arasındaki aşk fazla abartılı bulunmuş daha onun ateşi sönmeden Ateş karkaterine bir partner dahil edilmişti. Ardından Keşanlı karakterine de bir partner eklenmişti.

Söz Dizisi 3. Sezon Kötü Karakter Kim Olacak?

İzleyiciler aşk dizisi mi izliyoruz yoksa asker dizisi mi diyerek bu olaydan rahatsızlıklarını dile getirmişlerdi. Son olarak diziye dahil edilen kötü karakterler teröristlerin de ölmesi dizide bir terörist başrol açığı oluşturdu. Yeni sezonda hangi ünlü oyuncu terörist kötü karakter olarak diziye dahil edilecek derken sürekli kadın oyuncuların diziye dahil edilmesi de eleştiri konusu oldu.

[mavitext]Söz 3. Sezon Yeni Gelen Oyuncular ve Çıkan Oyuncular <<<tıklayınız[/mavitext]

Diğer taraftan [kirmizitext]yeni katılan kadın oyuncu[/kirmizitext]lardan birisi terörist karakter olarak mı karşımıza çıkacak sorusu şuan sosyal medyada cevap arıyor. Şuan ne dense erken gibi çünkü dizinin hazırlıkları sürüyor. Yeni sezon cast çalışmalarının da devam ettiği gelen bilgiler arasında. Son dakika ünlü bir isim diziye dahil edilebilir. Siz hangi ünlü oyuncuyu  kötü karakter olarak görmek istersiniz? Yorum kısmına görmek istediğiniz ünlü oyuncunun ismini yazarak ankete katılabilirsiniz?

3 YORUMLAR

Comments are closed.