Söz Dizisi Çolak Öldü Mü? Serhat Kılıç Diziden Ayrılıyor Mu?


Güncelleme: 16 Ekim 2017 : 22:51
2

Star Tv’nin sevilen asker-devlet-terör konulu aksiyon dizisi Söz ile ilgili dedikodular bitmek bilmiyor. Dizide Çolak karakterini canlandıran oyuncu Sehat Kılıç’ın 2. Sezonda ölerek diziden ayrılacağına yönelik dedikodular bitmek bilmiyor.

Sizler için bu dedikoduları araştırdık. Gerçekten Çolak ölecek mi? Serhat Kılıç diziden ayrılıyor mu? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

Çolak; terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz olduğu kadar acımasız ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Üsteğmen Yavuz’la da kişisel bir hesabı vardır.

Söz dizisi, İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir.

Dizi Üstteğmen Yavuz ve kurduğu timin başından geçen olayları konu almaktadır. Çolak karakteri ise diziye ayrı bir hava katmaktadır.

Dizinin sevilmeyen karakteri olsa da Serhat Kılıç’ın o usta oyunculuğu ile sürükleyici bir dizi keyfi izleyenlere yaşatılmakta. Ancak Serhat Kılıç’ın kısa dizi olarak çektiği Çember dizisi ile ilgili gelişmeler izleyicinin moralini bozmuş gibi.

Serhat Kılıç’ın yeni dizisi Çember’in yoğun ilgi görmesi ile yeni sezonda da devam edeceğine yönelik bilgilerin paylaşılması Söz dizisindeki Çolak karakterinin öleceği ve Serhat’ın diziden ayrılacağı yorumlarını gündeme getirdi.

Özellikle dizinin 2. sezonunda bir sahne ile ekranlara veda edeceği yönünde birçok dedikodu vardır. Sosyal medya bu söylentilerle çalkalandı. Çolak’ın diziden ayrılacağı yönünde net ve kesin bir bilgi henüz yok. Söz dizisinin 2. sezon 1. bölümünde yaşanan patlamanın Serhat Kılıç’ın diziden ayrılacağı yönünde iddiaları kuvvetlendiriyor. Ancak dizinin senaryo ve hikayesinde keskin bir değişiklik olmadığı takdirde Çolak karakteri dizi de uzun süre devam edecektir.


Söz Dizisi Çolak’ın Oğlu Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Sizce Serhat Kılıç diziden ayrılmalı mı? Diziye veda etmeli mi? Çolak karakterinin diziden ayrılması diziyi kötü mü etkiler?


Söz Dizisi Sezon Finalinde Çalan Şarkı Kimin?


 

2 YORUMLAR

Comments are closed.