Söz dizisi erken final mi yapıyor? Neden erken final yapıyor?


Güncelleme: 21 Mayıs 2017 : 23:31
42

Star Tv’nin kısa sürede hızlı çıkış yakalayan dizisi Söz erken final mi yapıyor? Yayınlandığı ilk günden bu yana reytingleri alt üst eden dizi neden erken final yapıyor? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Güçlü oyuncu kadrosu ve gerçeğe yakın hikayesiyle kısa sürede büyük ilgi toplayan Söz dizisi bazı kesimler tarafından eleştiri odağı oldu. Dizide abartılı sahnelere yer verildiği, bordo berelilere ait özel bilgilerin tüm kamuoyuna yansıtıldığı yönünde olumsuz yorumlar yapıldı. Bu eleştiriler ve olumsuz yorumlar, Söz dizisi erken final mi yapacak? Söz dizisi neden bitiyor sorularını da beraberinde getirdi.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, ve Burak Sevinç gibi başarılı isimlerin yer aldığı projenin yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın üstleniyor. Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bordo berelilerin teröristlerle verdiği zorlu ve kahramanca mücadele konu alınıyor. Dizinin final mi yapacak söylentileri şuan için cevap arıyor.

Dizinin kanalı ve yapım şirketi tarafından her hangi bir açıklama gelmediğini belirtmek lazım. Dizinin reytinglerdeki başarısı ve uluslararası arenada aldığı ödüllere bakılırsa dizinin devam edeceğini söyleyebiliriz.

Dizinin bazı kesimler tarafından eleştiriye maruz kalması erken final kararı aldığı söylentilerine yol açsa da kanaldan ve yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Dizinin gidişatı ile ilgili en güncel bilgilere sitemizden öğrenebilirsiniz.

Sevilen dizisinin vatan millet temalı konusundan aşk konusuna evrilmesi de dizinin eleştirilen diğer bir yönü. Peki siz Söz dizisi ile ilgili yapılan eleştirilere hak veriyor musunuz? Söz dizisi devam etmeli mi yoksa final mi yapmalı sizin düşünceleriniz nelerdir?

 

 

Söz Dizisi Haberleri <<<Tıkla

 

42 YORUMLAR

  1. bence harika bir dizi lütfen bitirmeyin zaten kadro harika bayılıyorum bu filme bir tek filmim var oda bu ne olur bitirmesinler ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

  2. Yaaa hayır yaaa söz dizisi bitmemeli final olmamalı çok müthiş bir dizi en çok izlenenler arasında birinci bu kesinlikle bitmemeli

  3. Lütfen bitmesin hiç bir bölümü kaçırmadım heyecanla bekliyorum pazartesi gunu neden final olucak olmasin

    • Bence final olmamalı çünkü tek dizim var oda söz ondan başka diziye bakmıyorum hiçbir bölümünü kacirmadim lütfen final olmasin

  4. Savaşçı isimsizler bilmem ne izleyenlere yer yok Burada burası SÖZ yuvası sözü izlemeyenler Defol sun gitsin bitmesin nolur dizi bitmesin

  5. Gerçekler neden bebek yüzlüler asker olamazmı? Bence düşünce yanlış ya hayır lütfen bitmesin söz

  6. Söz disizi güzel ama oyuncu seçimleri yanlış olmuş burası Özel Kuvvetler Bordo Bereliler ama oyuncuların çoğu bebek yüzlü

  7. Kesinlikle bitmesin sadece söz var izlediğim yavuza bayılıyorum <3 nolur bitmesin yaaa lütfen 🙂

  8. Kesinlikle bitmemeli insanlar kafalarına göre karar vermemeli madem bazı kısım tarafından eleştiriliyor ilk başlarda aklın nerdeydi yazık onca emeğe..

  9. ya nolursunuz sezon finali felan yapmayın çoook alıştık bizi yavuzdan özellikel avcıdan , çaylaktan keşanlıdan karabatakdan ayırmayın. Nolur yaaaaaaaaaa birtek. Oooo var izledigimiz SÖZ SÖZ SÖZ….

  10. Kesinlikle bitmesin pazartesi günün fenomen dizisi söz ama söyle farklı bi günde de oynayabilir

  11. her filimde ask olur ve bu filme renk katiyor bence bitmesin cok guzel bir dizi ben onceden boyle bir yorum yapmadim

Comments are closed.