Söz Dizisi Hafız (Ali Haydar) Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 17:22
5

Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Söz’de 40. bölümde şok bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi. Dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Hafız diziden neden ayrıldı? Dizinin izlenme payında önemli bir rolü olan Hafızın şehit olarak diziye veda etmesiyle izleyenler büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Peki Söz dizisi Hafız karakterine hayat veren Mustafa Yıldıran Söz dizisinden neden ayrıldı?

Söz dizisi Hafız karakteri daha öncede bir çok defa ölümle burun buruna gelmiş fakat her defasında kurtulmayı başarmıştı. Dizinin takipçileri 40. bölüm içinde aynı durumun söz konusu olacağını düşünürken dizinin resmi instagram sayfası Mustafa Yıldıran’ın diziden ayrıldığını duyurdu. Yapılan resmi açıklamayla Hafızın senaryo gereği şehit olarak Söz dizisine veda ettiği açıklandı.

Ayrıca dizinin 40. bölüm 2. fragmanında Hafızın ranzasına örtülen Türk bayrağı, arkadaşlarının onun eşyalarına bakarak hüzünlenmesi ve arka fonda çalan Haydar Haydar türküsü de  Hafız lakaplı Ali Haydar’ın diziden ayrıldığını gösterdi. Hafızın yakın zamanda diziden ayrılacağının sinyalleri önceki bölümlerde “komutanım bir gün ben de göçerim bu dünyadan” sözleriyle vermişti. Peki dizinin bel kemiği bir karaktere hayat veren Mustafa Yıldıran’ın diziden ayrılmasının asıl sebebi ne? Gerçekten senaryo gereği mi yoksa farklı bir projede rol alacak olması mı?

Dizide kilit bir karaktere Hafızın ölmesi sevenlerini hayli üzecek. Fakat dizinin inandırıcılığı açısından askerlerden birinin şehit olması belki de gerekliydi. Şimdi Söz dizisi Hafızın diziden ayrılması reytingleri düşürecek mi yoksa izleyenlerin heyecanını ve ilgisini artıracak mı bunu ilerleyen bölümlerde izleyerek göreceğiz.

Söz dizisi Hafız (Ali Haydar) diziden neden ayrıldı sorusuna gelince; Mustafa Yıldıran’ın yeni bir  proje için diziden ayrıldığını iddia eden kesim de var. Hatta kulislerde Mustafa Yıldıran’ın Çukur dizisine transfer edildiği  konuşuluyor. Fakat asıl sebebin senaryo gereği olduğu biliniyor.

Sizler Söz dizisi Hafızın ayrılık kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Hafızın diziden ayrılması reytingleri nasıl etkiler? 

5 YORUMLAR

  1. Baska adam bulamadiniz mi dini imani simgeleyen ve agzindan Allah sozunu dusurmeyen bi adami cikardiniz yoksa goruntu kirliligimi yapiyordu yaziklar olsun bu adami diskalifiye ettiniz

  2. Hayır dizide hiçbir askerin şehit olmaması gerekiyordu eminim reytingler düşecek çünkü biz bu oyuncuları hep birlikte seviyorduk
    Nefret ettim bu diziden

Comments are closed.