Söz Dizisi Nazlı Ölecek mi? İlayda Ildır Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 19:35
7

Son zamanlarda Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Söz ile ilgili bir çok mesaj alıyoruz. Diziye yeni girecek veya diziden çıkacak karakterler çok merak ediliyor. Özellikle Nazlı Korkmaz karakteri ile ilgili mesajlar da geliyor. Dizinin 37. bölüm fragmanı ile birlikte bu sorularda arttı. Söz dizisi Nazlı ölecek mi? karakteri canlandıran İlayda Ildır diziden ayrılıyor mu sorusunun cevabın aradık. Sizler için konuyu araştırdık. Söz Dizisi Nazlı Öldü mü Ölecek mi? İlayda Ildır Diziden Ayrılacak mı?


Söz Dizisi Derman Kimdir? Gerçek Adı? Karakter Analizi


Söz dizisinin önceki bölümlerinde Derman’ın adamları tarafından kaçırılan Nazlı zor anlar yaşamıştır. Tim ve Karabatak Nazlı’yı kurtarmak için zamana karşı yarışır. Tim; Nazlı’yı ağır koma halinde örgütün elinden kurtarır. Şimdi izleyen herkesin merak ettiği soru Söz dizisi Nazlı öldü mü ölecek mi sorusu oldu. Dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Nazlı aşırı dozda uyuşturucu verildiği için kendinden geçmekte ve komaya girmektedir. Nazlı bir hastaneye yatırılır ve tedavi görmesi için hem ailesi hem de arkadaşları tarafından her türlü destek verilir. Ancak Derman rahat durmayacaktır.

Derman Nazlı’yı hastanede ziyaret der ve onu kandırarak yeniden uyuşturucu almasını sağlar. Nazlı içinde bulunduğu travma ve kriz halinden dolayı geri dönülmeyecek bir hata yapar. Nazlı’nın hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır. Peki Nazlı Ölecek mi?

Yayınlandığı günden beri reytinglerini arttırmayı başaran Söz dizisi Çukur karşısında AB ve ABC1 kategorilerini kaybetse de TOTAL’deki birinciliği kaptırmamakta ısrarlıdır. Bu anlamda bölümlerde aksiyonu elden bırakmayan dizi her bölümde tansiyonu ve heyecanı dorukta tutmaktadır. Hemen hemen her hafta yeni olaylarla bizleri ekranlara kilitleyen diziden zaman zaman ölümleri ayrılıklar da oluyor.

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş (Yavuz Karasu), Serhat Kılıç (Çolak), Meriç Aral (Eylem Mercier), Aybüke Pusat (Bahar Kutlu), Nihat Altınkaya (Erdem Korkmaz), Mustafa Yıldıran gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisi Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğinde Star Tv ekranlarında devam ediyor. Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır. Yarbay Erdem, Üsteğmen Yavuz ve timin başından geçen heyecan dolu anları ekranlara getiren söz dizisinde bir ayrılık haberi olacak mı?

[kirmizitext]Söz Dizisi (2017-2018) 2. Sezon Yeni Oyuncular Kimler? Tıklayınız [/kirmizitext]

Dizide Nazlı Korkmaz karakteri ilerleyen bölümlerde tekara dziye dahil olacaktır. Şuan için . Nazlı karakteri Erdem Yarbayın kızıdır ve Karabatak lakaplı Ateş’in de sevgilisidir. Nazlı dizinin ilerleyen bölümlerinde ölerek diziden ayrılacaktır. Bilgi dizi setinden geldi ve kesindir. Nazlı karakterini canlandıran İlayda Ildır’da başka projelerde yine bizlerle olacak. İsterseniz İlayda Ildır kimdir, tanıyalım. 1996 İstanbul doğumlu olan İlayda Ildır, 166 cm boyunda ve 53 kg ağırlığındadır. Kova burcunda olan güzel oyuncu Ela gözlere sahiptir. Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunu olan İlayda Alica Okumuş ile aşk yaşamaktadır. Oyuncu daha önce DSmart’ın reklam filmlerinde oynamış ve daha sonra Coca Cola, Avon, Tadını Çıkar ve Yogo reklamlarında oynadıktan sonra Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle dizi sektörüne giriş yapmıştır.

[kirmizitext]Söz dizisi Nazlı (İlayda Ildır) Videosu[/kirmizitext]

7 YORUMLAR

  1. FEYZULLAHIN AYRILACAĞINI DUYDUĞUMUZDA GÖZ YAŞLARIMIZI TUTAMADIK İNŞALLAH AYRILMAZ AYRILMAMASI GEREKTİĞİNİ DESTEKLİYORUZ

  2. bende bakmam birdaha. Senaristler bıraksın artık ateşin ve nazlının yakasını mutlu olsunlar yaaa.

  3. Bence Nazlı ölürse bu filim izlenmez ve saçma olur yarı yolda vaz geçsinler ateş ve Nazlı olmadan bu filim olmaz lütfen degistirin bu senaryoyu

Comments are closed.