Söz Dizisi Orçun Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 22:26
2

Söz dizisinde Nazlı’nın sevgilisi Orçun karakterini kim canlandırıyor? Söz dizisi Orçun daha önce hangi dizilerde oynadı? Söz dizisinin sezon finalinin ardından yayınlanan ilk bölümünde bazı oyuncular dikkatlerden kaçmadı. Erdem Albay’ın kızı Nazlı’nın yeni sevgilisi Orçun yakışıklılığı ile büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz sezonda Nazlı karakteri, Ateş karakteri ile birlikteydi. Ancak ikilinin arası bozuldu ve Nazlı yeni sezona başka bir sevgili ile giriş yaptı.

Sezon finalinin ardından yayınlanan ilk bölümde Nazlı ve sevgilisi birlik ve beraberlik yürüyüşüne katıldı. Yürüyüşten endişe duyan annesi durumu babasına bildirse de babası Nazlı’yı destekledi. Nazlı da sevgilisi Orçun ile birlikte yürüyüşe katıldı.

Yürüyüşte silah seslerinin duyulmasının üzerine Nazlı ve sevgilisi Orçun kaçmaya başladı. El ele kaçan çiftin bu kaçışını durum sırasında orada bulunan Ateş de gördü.

Nazlı ve sevgilisini gören Ateş bir an için dalgınlık geçirdi. Bu sırada arkadaşı vuruldu. Nazlı ve Orçun saldırıdan yara almadan kurtuldu. Söz dizisinin bir sonraki bölümünde de Ateş, Nazlı ve Orçun’un karşısına çıktı. Nazlı artık Orçun ile beraber olduğunu kararlılıkla Ateş’e söyledi. Ancak gönlünün hala Ateş’te olduğu da belli oldu.

Söz dizisindeki Orçun karakterini canlandıran oyuncunun adının Efe Ürgen olduğu söyleniyor. Ancak Orçun karakterini canlandıran Efe Ürgen daha önce önemli bir dizide rol almadığı için kendisine ait bilgilere ulaşmak da zor oluyor. Siz de oyuncu hakkındaki bilgilerinizi ve sorularınızı bize iletebilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Orcun benim kuzenim ya Ankara dogumlu
    İsmi Efe Ürgen instagram hesabi falan var twitter de kullaniyorda aktif olan instagram hesabi …

Comments are closed.