Söz Dizisi Savcı Derya Kimdir? Oynadığı Diziler, Sevgilisi?


Güncelleme: 2 Eylül 2018 : 08:03
2

Söz dizisi 3. sezon hazırlıklarını sürdürürken yeni tanıtım fragmanı da yayınlandı. Fragmanda yeni sezonun çiçeği burnunda oyuncuları da ekranlara geldi. Dizide Savcı Derya karakterini canlandıran oyuncu Deniz Baysal olmuştur. Derya kimdir? Kariyer analizi, gerçek adı, oynadığı diziler…

Dizide Deniz Baysal, Cumhuriyet Savcısı Derya karakterini canlandırmaktadır. Savcı Derya, Yavuz’un yeni görevinde kilit bir mevkidedir. Yavuz, Savcı Derya ve diğer üst amirlerinden aldığı emir ve yönlendirmelerle görevini ifa edecektir. Bu anlamda Derya ile Yavuz’un yakınlaşmaları da olacak bir dizide yeni bir aşk kıvılcımı patlak verecektir.

Derya karakterini canlandıran oyuncumuz Deniz Baysal’ı tanıtalım. Deniz Baysal en son Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide rol almış ve oldukça beğenilmiştir. 1991 Karşıyaka, İzmir doğumludur. Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret mezunu olan Deniz, Karşıyaka Belediyesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. 10 yıl tiyatro oyunculuğu yapan Deniz Baysal sporda yapmıştır.

ilk reklam filmlerinde oynayan Deniz, daha sonra dizilerden teklif almaya başlamıştır. İlk dizi tecrübesini ise Derin Sular isimli dizide 2011 yılında yaşamıştır. 2012’de Babalar ve Evlatlar isimli filmde oynamıştır. 2014 Aşk Ekmek ve Hayaller isimli dizide oynadı. Yine aynı yıl Kaçak Gelinler isimli dizide başrol oynamıştır.

[kirmizitext]Söz Dizisi 30 Nisan Tabip Sen Elleme Benim Yaramı Türküsü <<< tıklayınız[/kirmizitext]

Estetik yaptırdığı haberleriyle magazin dünyasında dedikodusu yapılan Deniz Baysal şuanda Barış Yurtçu ile aşk yaşamaktadır.

[kirmizitext]Söz Dizisi 3. Sezon Kötü Terörist Başrol Oyuncusu Kim Oldu? <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Söz 3. sezon tanıtım fragmanı

Comments are closed.