Söz Dizisi Sezon Finali Yavuz Gerçekten Öldü mü? Büyük Plan Ne?


Güncelleme: 11 Haziran 2018 : 13:35
0

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Söz muhteşem bir sezon finali ile evlerimize konuk oldu. Derman yaptıklarının cezasını çekerken Yavuz ve Bahar ise hiç ayrılmamacasına birleştiler. Yavuz ve Bahar sezon finalinde öldüler. Onların ölümleri bizleri de hüzne boğdu. Peki gerçekten ikili öldü mü? Yavuz’un ölmesinin arkasındaki büyük plan ne?

Yavuz sezon finalinde ölümle pençeleşen Bahar’ı kaybetme korkusu ile yaşamaktadır. Yavuz Bahar’ı hastaneye yetiştirmiştir. Merve’yi kaybetmesinin ardından Bahar’ı da kaybetmeyi göze alamayacaktır. Bunun için bir karar verir ve hiç beklemediği bir anda Derman’ın karşısına çıkar.

Yavuz Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için uğraşırken Tim ise çoktan Derman’ın peşine takılmıştır. Derman yurt dışına kaçmanın planını yapmaktadır. Yavuz ise Bahar’ın acısı ile hem çok sevdiği mesleğini hem de canını ortaya koymaktan çekinmeyecektir. Yavuz’un tek amacı Derman’ı bulmaktır.

Yavuz kaçmakta olan Derman’ın karşısına sürpriz bir şekilde çıkar. Derman Yavuz’u görünce şok olur. Tam o sırada Yavuz hiç beklemediği bir haber alır ve bu haber hem Derman’ı hem de oradakileri şok eder. Gelen bilgiye göre Bahar hayatını kaybetmiştir. Yavuz bu acı ile Derman’ın kafasına tek el ateş eder. Bu ateş aynı zamanda Yavuz’un da sonu olacaktır.

Yavuz özel olarak gelen bir ekip tarafından vurularak öldürülür. Yavuz aldığı kurşunlar nedeni ile havuza düşer. Ve bölüm sonunda ise Bahar ile Yavuz’un cenazesi aynı anda defnedilir. Peki bu kadar basit midir? Elbette değil. Bahar öldü mü, Aybüke Pusat diziden ayrıldı mı konulu yazımızı BURADAN veya aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz. Gelelim Yavuz’a. Yavuz’a ne oldu?

[mavitext]Söz Dizisi Bahar Ölecek mi? Öldü mü? Aybüke Pusat Diziden Ayrılacak mı? için tıklayınız[/mavitext]

Yavuz senaryo gereği devlet için çalışan özel bir ekip tarafından öldü süsü verilerek ortadan kaldırılır. Yavuz yeni görev ve yetkilerle 3. Sezonda ortaya çıkacaktır. Bu sefer asker olarak değil istihbarat özel harekat timi adına görev alacaktır. Eski ekibini de yavaş yavaş toplayacak olan Yavuz yeni düşmanlara karşısı 3. Sezonda yine bizlerle olacak.