Söz Tahir Kim? Yaşı Boyu Oynadığı Diziler


Güncelleme: 14 Şubat 2018 : 02:58
0

Pazartesi akşamları nefes almadan izlediğimiz Söz dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Her geçen hafta başarısını katlayan diziye Tahir uzman asker rolüyle yeni bir oyuncu dahil oldu. 34. bölümde diziye katılan Söz Tahir kim? 12 şubat pazartesi yayınlanan yeni bölümde ilk kez izleyici karşısına çıkan Söz dizisi Tahir kim? Son günlerin en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alan Söz dizisi Tahir hakkında tüm detaylar…


Söz Dizisi 2. Sezon Bitecek mi? Yoksa Sezon Finali mi Yapacak?


Gözün arkada kalmasın sloganıyla yayın hayatına devam eden dram ve savaş konulu Söz dizisi kimi zaman kayıpları kimi zaman yeni oyuncularıyla izleyenlerin heyecanını diri tutmayı başarıyor. Söz Tahir kim konusuna girmeden önce son bölümde neler yaşandı kısaca bahsedelim. Dizinin son bölümünde Özel tim askerleri Afrin harekatına katılmak üzere görevlendirilecektir. Dalgakıran ismiyle düzenledikleri operasyonda uzman asker Tahir görev almayacak. Şimdilik sadece Time ve izleyenlere tanıtılan Tahir karakterinin gerçek ismi Emre Dinler’dir.

Söz dizisi 34. bölümde kanlı terör örgütünün finans kaynağını kesmek isteyen tim büyük bir operasyona kalkışır. Tim Eylem’den gelen istihbaratı değerlendirir ve Emniyet müdürüyle birlikte büyük bir uyuşturucu sevkiyatını önlemeye çalışır. Fakat olayın görünen yüzünün ardında kanlı terör örgütünün Erdem Yarbay ve Emniyet Müdürü Kenan Kara’ya düzenlediği hain saldığı planı vardır.

Söz Tahir ise; operasyonlara ilerleyen bölümlerde katılacak ve kendisini daha yakından tanıyacağız. Yayınlandığı günden itibaren her hafta reyting rekorları kıran dizi son bölümünde Zeytindalı harekatını konu aldığı için ayrıca izleyiciden tam not aldı. Youtube ve sosyal medyada geniş bir fan kitlesine ulaşan söz dizisi ortalama 5 milyar toplam izlenme süresine ulaşarak bir rekora imza attı. Ve youtube tarafından Altın Ödüle layık görüldü.

Söz dizisi Tahir karakterine hayat veren yeni oyuncu Emre Dinler böyle başarılı bir prodüksiyonda yer aldığı için oldukça şanslı. Kendisine Söz dizisi Tahir rolünde başarılar dileriz.

Emre Dinler profesyonel olarak modellik yapmaktadır. Söz dizisi kendisinin ilk oyunculuk deneyimi olacaktır.

Söz Tahir Kim?