Söz’ün Hafız’ı Mustafa Yıldıran Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 22:02
2

Star TV ekranlarının sevilen karakteri Hafız lakaplı Ali Haydar dizinin 2 Nisan Pazartesi yayınlanan 40. bölümünde şehit düşerek diziden ayrıldı. Hafız karakterini canlandıran oyuncu Mustafa Yıldıran ise senaryo değişikliği nedeni ile diziden ayrılmış oldu. Peki Mustafa Yıldıran hangi diziye geçti? Hangi dizi ile anlaştı?

Savaş, Dram türünde Star tv ekranlarında seyirci ile buluşan yapım Söz,TIM&B yapım şirketi tarafından yapılıyor. Kadrosunda Tolga Sarıtaş (Yavuz Karasu), Serhat Kılıç (Çolak), Meriç Aral (Eylem Mercier), Aybüke Pusat (Bahar Kutlu), Nihat Altınkaya (Erdem Korkmaz), Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik gibi isimlerin yer aldığı yapımda ayrılık rüzgarları esmeye başladı.

Dizide Hafız karakterini canlandıran oyuncumuz Mustafa Yıldıran diziden senaryo gereği ölerek ayrıldı. Başçavuş Ali Haydar vatanına ölümüne bağlı bir askerdir. Eşiyle beraber çocuk sahibi olamamışlardır. Günlerden bir gün Haydar’ın eşi hamile kalır. Ancak doğum zamanı gelip çattığında Ali Haydar çok sevdiği vatanı için bir göreve çağrılır. Uzun yıllar beklediğini bu anı göremeden gitmiştir.

Eşi onu uzun bir süre affetmemiştir. Araları bozulmuş ve ayrılığın eşiğine gelmişlerdir. Ancak iki eş, sırdaş, dost bu sıkıntılı günleri de atlatmışlardır. Taki teröristler hain bir plan yapana kadar. Teröristlerin hain planları sonucu Hafız lakaplı Ali Haydar eşini kaybetmiştir. Uzun süre bu şoku atlatamamış ve eşini kaybetmesini içine sindirememiştir. Ancak kader arka planda işler ve Hafız’ı Eşine kavuşturur.

Hafız Ali 40. bölümde teröristlerin hain pususu sonucu şehit düşerek ölür. Ali Haydar karakterini canlandıran Mustafa Yıldıran diziden ayrılmıştır. Peki Mustafa Yıldıran hangi dizide oynayacak? Aldığımız bilgilere göre Ali Haydar yeni başlayan bir dizide rol alacaktır. Kesin olmamakla birlikte Ali Haydar’ın Çukur dizisinde Cumali karakterini canlandıracağını söyleyenler de bir hayli fazla. Bildiğiniz gibi Mustafa Yıldıran daha önce İçerde dizisinde Mestan karakteri canlandırmıştır. Ve şuanda Mustafa Yıldıran’ın kardeşi Uğur Yıldıran Çukur’da Kemal karakterini canlandırmaktadır. Bu anlamda abi kardeşin yine aynı dizide beraber oynayacağı dedikodusu kulislerde dolaşıyor. Bizi takipte kalın. Son bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Hafız’a Tim’den Veda-İşte O Sahneler

 

 

Comments are closed.