Star Tv’nin 2018-2019 Yeni Sezon Dizileri Açıklandı!


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 16:33
0

Ocak ayı Tv ekranlarında rekabetin arttığı bir aydır. Tüm kanallar yeni yıl için hazırladıkları dizi ve diğer projeleri tek tek ekranlarda izleyicinin beğenisine sunarlar. Bu anlamda sektörün büyüklerinden Star Tv’nin de yeni sezona bomba gibi hazırlandığı biliniyor. Sosyal medyada Star Tv’nin 2018 Yeni Sezon Dizileri ile ilgili yapılan yorumlardan yola çıkarak sizler için Star Tv ekranlarında izleyici ile buıluşacak olan yeni dizileri araştırdık. Star Tv’nin 2018 yılı yeni dizileri tam listesini yazımızdan takip edebilirsiniz.

GÜNAH; Şubat Ayın İlk haftası ‘ Zeynep Kızıltan’ın başrolünü üstlendiği ‘Günah’ Dizisi Star Tv ekranlarına gelecek..StarTv Şubatın İlk haftasının yayın şablonuna Diziyi ekledi..

KORKU FİLMİ: StarTv bir İlke imza atacak..Şubat Ayında Yayına Girecek olan bir ‘KORKU DİZİSİ’ olacak..Her hafta farklı bir Hikaye olacak ve korku filmi tadında bir Dizi olacakmış..Her bölümü farklı yönetmenler Diziyi çekecek..İlk kez Türkiye’de Bir Korku Dizisi Ekranlarda olmuş olacak..

Yeni dizi haberleri geldikçe listemiz güncellenecektir. Sizler de Star Tv ekranlarında ne tür diziler görmek istersiniz, yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.