Stil Avcıları Fatoş Seğmen Kim? Yaşı İşi Sevgilisi


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 00:17
0

Fox’un yeni moda yarışması Stil Avcıları birbirinden güzel yarışmacılarıyla izleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Fatoş Seğmen kimdir? Yarışma dışında neler yapıyor? Hobileri ve özel hayatı hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Yarışmanın kendine ve tarzına güvenen iddialı isimlerinden Fatoş Seğmen son zamanların en çok merak edilen ve araştırılan ismi oldu.

Stil Avcıları Yarışması Melekler Takımında Kimler Var?

Daha önce benzeri yapılan moda yarışmalarından farklı olan Stil Avcıları tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü  tasarımcı Hakan Akkaya, modanın duayenlerinden usta koreograf Uğurkan Erez ve eski model Demet Şener’in jüri koltuğunda yer aldığı yarışma da iki rakip takım yer alıyor.

Yıldızlar ve Melekler isimli 5’er kişilik gruplardan oluşan programda birbirinden güzel kızlar tarzlarını yarıştırıyor. 1 malikane 2 rakip grup ve 3 jüri üyesinden oluşan yarışma izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı.

Stil Avcıları yarışmasında Yıldızlar takımında Berna Arıcı, Berna Keklikler, Fatoş Seğmen, İdil Naz Kaluç ve Şebnem Schafer yarışıyor.

Stil Avcıları Fatoş Seğmen Kimdir?

1982 İzmir doğumlu, Türk manken ve televizyon sunucusu İzmir Ege Üniversitesi Beden Eğitimi öğretmenliği bölümünden mezundur.  2000 yılında Bakü’de gerçekleşen Best Model of the World yarışmasında birinci oldu. 2004 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasında da ikinci seçilen ve ardından Türkiye’yi 2004 Kâinat Güzellik Yarışması temsil eden Fatoş Seğmen, kariyerine modellik, sunuculuk ve oyunculuk yaparak devam etti.

Stil Avcıları yarışmasında sizin favoriniz kim?