Şule ile Vitrindekiler Şule Zeybek Kimdir? Yaşı, Sevgilisi, Kariyeri?


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 15:35
0

Hafta sonlarını daha renkli hale getiren Şule ile Vitrindekiler isimli programın sunucusu Şule Zeybek kimdir? 30 eylül cumartesi ekrana gelen ve birbirinden ünlü konuklarla yayın hayatına devam eden Şule ile Vitrindekiler programına olan ilgi her geçen gün artıyor. Peki programın renkli ve başarılı sunucusu Şule ile Vitrindekiler Şule Zeybek kim? 

Hafta sonra 13.00’da cumartesi ve pazar günleri izleyiciyle buluşan Şule ile vitrindekiler, medya, sanat, siyaset, spor, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini konuk ediyor. Bununla da kalmıyor sosyal medya platformlarında yetenekleri ve başlattıkları akımlarla kendilerini tanıtan fenomenleri de konuk etmeyi ihmal etmiyor. Yaklaşık 5 aydır ekranlarda boy gösteren ve sayısız önemli konuğu ağırlayan Şule ile Vitrindekiler ekranlara yeni bir soluk getirdi.

Programa bugüne kadar; Deniz Akkaya, Rüzgar Aksoy, Zerrin Özer, Bahadır Tatlıöz, İntizar, Fatih Ürek, Veysel Mutlu, Emre Altuğ, Berksan, Yeliz, Yonca Evcimik, Okan Karacan, Cenk Eren, Fulya Zenginer, Sinan Akçıl Burcu Kıratlı, Evrim Akın, Hande Katipoğlu, Tarık Mengüç, Kerimcan, Enes Batur, Yonca Lodi ve Yolmaz Vural gibi alanlarında başarılı sevilen birbirinden değerli isimleri konuk etmiştir. Program kalitesinden ödün vermeden tüm samimiyeti ve içtenliğiyle devam ediyor. Peki Şule ile Vitrindekiler Şule Zeybek kimdir? Programın bu kadar eğlenceli olmasını sağlayan ve sıradanlıktan çıkaran Şule ile Vitrindekiler Şule Zeybek kim? 

Şule ile Vitrindekiler Şule Zeybek kim? Şule Zeybek 18 kasım 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek’in kızıdır. Sunucu, spiker, yazar ve aynı zamanda Aydın Doğan’ın eşi Selma Işıl Doğan’ın yeğenidir. Aydın Doğan, Şule Zeybek’in eniştesi olmaktadır. Aslında Sosyoloji mezunu olan Şule Zeybek alanının oldukça dışına çıkarak reklam metin yazarlığı yapmaya başlamıştır. 2000 yılında Yiğit Bulut ile hayatını birleştirmiştir. Fakat çift 2010 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten çiftin bir de erkek çocukları vardır.

Aydın Doğan ile olan akrabalığı sayesinde Kanal D’nin kapıları her zaman kendisine açılmıştır. Kanal D’de muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Can Güzarp’ın diyalog kursuna gitmiş, Şahika Tekand’ın etkili konuşma dersleri almıştır. Radyo’da haberler sunmaya başladı, ardından gece haberlerini ve öğle haberlerini sunmaya devam etti. Kısa sürede bu alanda kendini geliştirdi ve ekranların aranan sunucularından biri oldu.

Kanal D ekranlarında Reyhan Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın sunduğu renkli sayfalar isimli programı, sunucuların ayrılma kararı almasının ardından bir süre Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu birlikte sunmuştur. Fakat program eski tadını vermediği için kısa sürede yayından kaldırılmıştır. Fakat her zaman merak edilen ve araştırılan bir isim olmuştur. Şule Zeybek kim? Şule ile Vitrindekiler Şule Zeybek kimdir?

Kendisini yakından tanımamız Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının yeni formatını sunmasıyla başladı. Bu program sayesinde adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Ayrıca 42 yaşındaki başarılı sunucu son zamanlarda verdiği kilolarla da adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Şule Zeybek hayat dolu ve neşeli bir kişilik.

Şule ile Vitrindekiler programını nasıl buluyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.