Survivor 10 Mart 2018 Cumartesi Türkiye Romanya Kim Kazandı


Güncelleme: 10 Mart 2018 : 00:56
0

Ödül oyunları, dokunulmazlık oyunları ve enternasyonal oyunları bir kenara milli maç ruhuyla izlediğimiz Türkiye Romanya karşılaşmaları izleyenler için ayrı bir heyecan teşkil ediyor. Survivor 10 mart cumartesi Türkiye-Romanya karşılaşmasının üçüncüsünü izleyeceğiz. Survivor 2018 10 mart cumartesi Romanya takımına karşı verilen mücadelede kazanan kim oldu?

Survivor 9 mart ilk olarak takımlar sembol oyunu için yarıştı. Kadınlarda kazanan Damla Can olurken erkekler arasında  sembol ödülünün sahibi  Turabi oldu. Damla son karşılaşmasını Yağmur’la yaptı. Zorlu bir mücadelenin ardından ilk oyunu yağmur kazansa da Damla aradaki farkı çok geçmeden kapattı. Ve 2-1 lik skorla sembolün sahibi oldu. Zorlu ve eğlenceli bir sembol oyununun  ardından gönüllüler ve allstar takımı arasında ödül oyunu oynandı. Hız gerektiren parkurda aynı zamanda çok sayıda engeli aşmak gerekiyordu. Engelleri aşarken oyuncuların çoğu ufak tefek sakatlanmalar yaşadı fakat gönüllüler takımında Melih ne yazık ki belinden ağır sakatlandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Diğer taraftan Turabi ve Ramazan arasında da gergin dakikalar yaşandı birbirlerinin üzerine yürüyen yarışmacıları takım arkadaşları ayırdı. Ödül oyunu sonrasında kazanan takım 10-4 lük bir skorla Allstar oldu. Allstar takımı iletişim ödülünü kazandı ve mor odada sevdiklerinden gelen mesajları okudu. Allstar takımı kendi rekorunu kırarak son 11 oyunun 11’ini de kazandı. Akabinde bireysel bil bakalım oyunu oynandı ve kazanan gönüllüler takımından İpek oldu.

Şimdi en çok merak edilen konu survivor 10 mart cumartesi  Türkiye Romanya kim kazandı sorusu oldu. Survivor 10 mart 2018 cumartesi önce takımlar kendi aralarında ödül oyunu oynayacak. Ardından kazanan takım hem ödülün sahibi olacak hemde Romanya takımı ile karşılaşma şansı yakalayacak. Survivor 2018 10 mart cumartesi Türkiye Romanya karşılaşmasında kazanan takım kim olacak sorusundan önce Romanya takımının karşısına bizden hangi takım çıkacak?

Survivor 10 mart 2018 Türkiye Romanya karşılaşmasında ülkemizi Allstar takımı temsil edecek. Ve Survivor 2018 10 mart cumartesi %80 Türkiye kazanacak.

Survivor 10 Mart 2018 Cumartesi Türkiye Romanya Kim Kazandı? 

Yorumlarınızı bekliyoruz?