Survivor 14 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Yarışmacı Kim?


Güncelleme: 14 Haziran 2017 : 23:59
0

Survivor 14 Haziran 2017 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 14 Haziran kim dokunulmaz oldu? Survivor 14 Haziran 2017 kimler eleme adayı oldu?

Survivor’da finale yaklaşılan bu son zamanlarda artık oyunlar bireysele döndü. Aslında geçtiğimiz Pazar akşamı gönüllüler takımındaki Elif elenmeseydi takım olarak yarışmalar devam edecekti. Ancak Elif’in elenmesi adadaki dengeleri değiştirdi. Ünlüler takımında Elif’in değil Sabriye’nin elenmesi gerektiğini düşünenlerin olması Adem ve Sabriye cephesinde büyük yankı uyandırdı.

14 Haziran’da yapılan dokunulmazlık oyununda artık herkes birbirine karşı yarışmaya başladı. Takım arkadaşlarının yanı sıra artık erkek ve kadın yarışmacılar da birbiriyle yarışmaya başladı. Survivor’da değişimin başlangıcı denge oyunuyla yapıldı. Denge tahtasında duran iki yarışmacı tahtayı sallayarak rakibini suya düşürmeye çalıştı. Oldukça ilginç olan bu yarışmada Sabriye ve Berna arasında yine gerilim yükseldi.

Denge konusunda iyi olduğu bilinen Ogeday, bu oyunda şanslı gibi görünse de sonuç şimdilik netleşmedi. Bu oyunda artık herkes en yakın arkadaşlarını elemeye çalıştı. Her fırsatta birbirlerini kardeş gibi gördüklerini söyleyen Adem ve Sabriye de bu oyunda karşı karşıya geldi.

 

Survivor’a 14 Haziran 2017 akşamında Sema’nın sözleri de damga vurdu. Tüm yarışmacılar arasında istatistiklerde birinci olan en başarılı yarışmacı Sema, Kıbrıs’a Serhat, İlhan ve Ogeday’la birlikte gitmek istediğini söyledi. Performans olarak en üstte yer alanların Kıbrıs’ta olması gerektiği düşünülse de Kıbrıs finalistlerini asıl belirleyen büyük sms sonuçları olacak.

Ve 14 haziran dokunulmazlık oyununu kazanan isim Ogeday oldu. Ogeday konseyde bir isim söyleyecek.

Survivor 2017 14 Haziran’da Kim Elendi? Elenen yarismaci Sabriye Şengül oldu. Kendisine hayatinda basarilar diliyoruz.

Survivor 13 Haziran 2017 Büyük Ödülü Kim Kazandı? Büyük Ödül Ne?

 

Survivor 2017 Finalistleri Kim Olacak?

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?