Survivor 19 Mart 2018 Kim Elendi? Adaya Veda Eden İsim Kim?


Güncelleme: 18 Mart 2018 : 23:59
1

Survivor 19 mart pazartesi adaya veda eden isim kim oldu? Zorlu bir mücadelenin ardından dokunulmazlık oyununu kaybeden takım eleme için 3 aday çıkardı. Peki 5. haftanın sonunda sms oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim kim olacak? Survvior 2018 19 mart pazartesi kim elendi işte detaylar…

Dün oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında takımlardan biri adada bir hafta daha kalmanın mutluluğunu yaşarken  diğer takım eleme heyecanıyla karşı karşıya kaldı. Survvior 2018’de parkurlar giderek zorlaşırken takımlar da kazanma hırsıyla yarışlara daha da asılıyor.

18 mart pazar oynanan parkur bugüne kadar en yorucu ve güç gerektiren bir parkurdu. Takımlar başlangıçtan itibaren zorlu engelleri aşarak ilerliyor. Havuz üzerinden oynanan oyunda yarışmacılar sık sık yüzerek diğer bariyere ulaşmaya çalışıyor. Yarış sonunda üzerinde rakamlar yer alan kutuları ilerideki hedef masasının üzerine koyuyor ve üç kum torbasıyla tekrar devirmeye çalışıyor. Tüm kutuları ilk devirmeyi başaran isim sayıyı alıyor.

Gönüllüler ve Allstar takımı arasında yaşanan dokunulmazlık mücadelesini 10-5 lik bir skorla kazanan takım Allstar oldu. Kıran kırana verilen mücadelede Turabi, Ümit Karan ve Hilmicem oldukça başarılı bir perfromans sergiledi. Skor 9-5 Allstar takımı öndeyken Elif ve Birsen son oyun için yarıştı. Elif’in aldığı son sayı ile Allstar takımı dokunulmazlık oyununu kazandı.

Allstar takımı kazanmanın verdiği mutlulukla adalarına dönerken gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık için oyun alanlarında yerlerini aldı. Şimdi bütün gözler Survivor 19 mart 2018 pazartesi kim elenecek? Kim elendi? sorularında.

Ada konseyinde eleme potası için 3 isim verildi. Her hafta olduğu gibi adaylardan birini haftanın en iyi performansını sergileyen isim, diğerini ise bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan isim verdi. 3. isim ise takımın oylaması sonucu en çok oyu alarak adı çıkan kişi oldu.

Ve eleme potasına Ramazan, İpek ve Birsen girmiş oldu. Bizce elenen isim İpek olacaktır.

19 mart pazartesi bireysel dokunulmazlık sembolünü Nagihan kazanarak adada kalmayı garantiledi. Haftanın en iyi performansını sergileyen isim ise Funda oldu. O da eleme için isim verme hakkını kazandı.

Survivor 19 mart 2018 kim elendi? Gönüllüler takımından adaya veda eden isim kim oldu?Sizin düşünceniz nedir? 

Comments are closed.