Survivor 2018 10 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 94. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 10 Haziran 2018 : 04:57
0

Reyting rekorları kıran Survivor 2018’de 2. dokunulmazlık oyunu için takımlar 10 haziran pazar akşamı karşı karşıya gelecekler. Dün akşam 93. bölümde ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı 2. dokunulmazlığı kazanmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Survivor 2018 10 haziran 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 

İlk dokunulmazlık oyununu başa baş bir mücadele sonunda kazanan takım gönüllüler oldu. Gönüllüler takımı kendi takımlarından bir yarışmacının gitmemesi için büyük efor sarf ettiler ve sonunda 10-7 lik bir skorla galibiyeti sonuna kadar hak ettiler.

9 haziran oynanan ilk dokunulmazlık oyununun yıldız ismi Hilmicem oldu. Hilmicem yine zorlu bir havuz etabı olan parkurda uçan adam lakabına yakışır şekilde çıktığı bütün oyunlar kazandı. 5’te 5 yaparak dokunulmazlık  oyununun en iyileri arasında yer aldı.

Rekabetin hız kesmeden devam ettiği Survvior’da adın adım finale yaklaşılıyor. Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ise kazanan takım gönüllüler oldu. Ünlüler takımı ise ada konseyinde eleme adaylarını belirlemek için yerlerini aldı. Stresli geçen konseyde ünlüler takımı kendi aralarında yaptıkları oylamada Mustafa Kemal’i aday olarak çıkarttı. Bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanarak hem kendisinin koruma altına alan hem de eleme adayı olarak birini belirleme şansı elde eden Adem ise 2. aday olarak Turabi’nin ismini verdi.

Böylece ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında iki eleme adayı belirlenmiş oldu. Şimdi gözler 10 haziran pazar oynanacak dokunulmazlık oyunu sonucunda. Survivor 2018 10 haziran pazar dokunulmazlık oyununda yine soluk kesen bir mücadele izleyenleri bekliyor.

Survivor 2018’de bu akşam oynanan dokunulmazlık parkuru fazlasıyla denge ve dikkat isteyen bir parkur. Takımlardan seçilen ikişer kişi bir tahtanın üzerinde 5 küpü düşürmeden parkurun sonuna getirmeye çalışacak. Ve sonunda atışlarda başarılı olan isim takımına sayıyı götürecek.

Zaman zaman sakatlanmaların zaman zaman tartışmaların yaşandığı Survivor 2018’de 10 haziran pazar dokunulmazlık oyununu %90 yine gönüllüler takımı kazanacak.