Survivor 2018 10 Mart Ödül Oyununu Kim Kazandı? Gönüllüler Mi Allstar Mı


Güncelleme: 10 Mart 2018 : 13:28
0

Survivor 10 mart ödül oyunu yine heyecan dolu sahneleri beraberinde getirdi. Kıran kırana verilen mücadelenin sonucunda kazanan hangi takım oldu? Finale adım adım yaklaşırken yarışmacıların kazanma hırsı her geçen gün artarken karşılaşmalar daha da kızışırken izleyenler olarak kim kazandı sorularına yanıt ayırıyoruz. Survivor 2018 10 mart ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018’de 4. haftayı geride bırakarak 5. haftaya girerken yine birbirinden zorlu ve eğlenceli parkurlarda mücadele veren Allstar ve gönüllüler takımı karşılaşmalarına şahitlik ettik. Hafta boyunca hiç bir ödül oyununu kazanamayan gönüllüler takımı zor günler geçiriyor. Allstar takımı karşısında tüm güçleriyle mücadele etmeye devam etseler de sonucu bir türlü değiştiremiyorlar.

Survivor 2018 10 mart oynanan ödül oyununda parkur oldukça zorlayıcıydı. Çeşitli aşamalardan geçerek verilen mücadelede çok sayıda engeli aşmaları gerekiyordu. Parkurda en zorlayıcı bölümlerden biri olan havuz bölümü de bulunuyordu. Çoğu yarışmacının zorlandığı, gücün hızın ve atışın bir arada kullanılması gerektiği parkurda Melih belinden sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. 

Survivor’da geçtiğimiz bölüm oynanan futbol oyununda  gönüllüler ve Allstar takımı soluk kesen bir karşılaşma yaşadı. Kum sahada yapılan maç sırasında kimi zaman tansiyon yükseldi. Nihat ve Hakan’ın kavgası diğer yarışmacılar tarafından engelledi.

Bu hafta oynanan oyunların istatistiksel sonuçlarına baktığımızda Sema mükemmel performansıyla dikkat çekiyor. baraka oyununda 4/4 – ödül oyununda 2/2 – yaparak 6/6 bir sonuçla adını tarihe yazdı. Allstar takımında Sema’yı takip eden isim 3/2 bir skorla Ümit Karan oldu. Gönüllüler takımında Ramazan 4/4 yaparak takımın en iyi performansını sergilerken, Yağmur 4 karşılamada hiç oyun alamadı.

10 mart pazar ödül oyununu kıran kırana bir mücadelenin ardından kazanan takım %80 Allstar olacak. Açlığın verdiği rehavetle takımlar arasında çekişmenin ve tartışmaların artması da kaçınılmaz oluyor. Sık sık tansiyonun yükseldiği Survivor 10 mart ödül oyununu kim kazandı? 

https://www.youtube.com/watch?v=7rQv-W92tPk