Survivor 2018 11 Haziran Kim Elendi? 95. Bölüm Kim Gitti?


Güncelleme: 11 Haziran 2018 : 04:10
0

Survivor 2018 11 haziran pazartesi heyecanlı bir veda konseyi yaşanacak. Mustafa Kemal, Merve ve Turabi’nin eleme potasında olduğu 11 haziran pazartesi adaya ve hayallerine kim veda edecek? Final rotasını önemli derecede değiştirecek olan 11 haziran veda konseyinde 3 güçlü isimden kimin eleneceği herkes tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Ekranlarda heyecan fırtınası yaşatan Survivor 2018’de yavaş yavaş oyunlar bireysele dönüşecek. Çünkü hızlandırılmış bir şekilde elemeler gerçekleşecek. Bu hafta adaya 2 kişi veda edecek. 12 haziran salı art arda iki dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. Fakat onun öncesinde çok kritik bir eleme heyecanı yaşanacak. Herkes 11 haziran pazartesi, Merve, Mustafa Kemal ve Turabi arasından kimin Survivor’a veda edeceğini merak ediyor ve sorguluyor.

Survivor 2018 11 haziran Dominic’te başlayan zorlu Survivor macerasına veda eden isim %90 Mustafa Kemal olacak. Mustafa Kemal ve Anıl ilk gönüllüler takımından geriye kalan iki isim. İkisi de bugüne kadar girdikleri potadan çıkmayı başardılar. Fakat Mustafa Kemal’in bu sefer rakipleri oldukça güçlü ve oy potansiyeli yüksek isimler. Potadan çıkması zor görünüyor. Fakat son toplu sms sonuçlarına göre Merve’nin de gitme olasılığı yüksek. Ama yine de biz Survivor’a veda eden ismin Mustafa Kemal olacağını düşünüyoruz.

Survivor 2018 11 haziran pazartesi veda konseyinden önce Dominic’te yine önemli ödül oyunu izleyenleri bekliyor. İletişim ödülü ve ünlü despacito şarkısının yorumcusu Luis Fonsi konseri için takımlar sıkı bir karşılaşma yaşayacak. Luis Fonsi konserini kazanan takım ünlüler olacak.

Survivor 2018’de final heyecanına çok az bir zaman kala ödül oyunlarının kalitesi artarken dokunulmazlık oyunlarının da tehlikesi artıyor. Şuan yarışmada yer alan 11 isim de birbirinden güçlü ve hırsı yarışmacılar.

Survivor 2018 11 haziran adaya veda eden ismi sizler için açıkladık. Sizler de konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.