Survivor 2018 11 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? 68. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 11 Mayıs 2018 : 02:25
0

Survivor 2018’de yine bi ödül heyecanı izleyenleri bekliyor. Birleşme partisine kısa bir süre kala Survivor’da son ödül oyunları daha heyecanlı bir hal aldı. Her iki takımda ödülün sahibi olmak için adeta varlarını yoklarını ortaya koyarak kıran kırana bir mücadele verdi. Survivor 2018 11 mayıs ödülü kim kazandı?

Son ana kadar dengelerin değiştiği her an kazanan Ve kaybeden takının yön değiştirebildiği mücadelenin galibinin kim olduğunu merak eden takipçiler ise Survivor 2018’de bu akşam ödül oyununu, sembol oyununu kim kazandı sorularını sorgulandı. Peki,11 Mayıs cuma ödül oyununu hangi takım kazandı? Adaya hangi iki yarışmacının ailesi gelecek?


90 gün boyunca adada yaşam mücadelesi veren ve haftalardır açlık sınırında yaşayan yarışmacılar final yaklaştıkça daha da hırslanıyor. Ödün Ve dokunulmazlık oyunlarını kazanmak için tüm güçlerini kullanıyor.

Bı akşam oynanan sembol oyununda finale çıkan iki isim belli olacak. Bizim tahminimiz ve aldığımız tüyolar doğrultusunda 11 mayıs oynanan sembol oyununu erkeklerden Adem kadınlardan ise Damla kazanacak.

Dün oynanan ödül oyunundan neler yaşandığını hatırlayalım. İlk ödül oyunu sırasında istenmeyen bir olay meydana geldi. Oyun sırasında dizi esneyen Anıl oyuna devam edemedi ve mücadele sonrasında yerde bir süre yardım bekledi. Doktor Metin Kuş Anıl’a müdahalede bulundu.

Öte taraftan dün akşam ekranlara gelen bölümde, Turabi ada konseyinde takım arkadaşlarının çoğu tarafından yazılıp eleme adayı olmasının ardından aldığı bireysellik kararını sürdürmeye devam etti. Ve bunun arkasında yatan sebepleri de bireysel röportajda bunun sebeplerini açıkladı.

Turabi finale kadar tek başına hareket edeceğini bundan sonra takım arkadaşlarının hepsini bir bir adadan göndereceğini açıkladı. Turabinin bu hırsı yarışlardaki başarısına da yansıdı. Turabinin son zamanlarda düşen performansı tekrar yükselişe geçti.

Survivor 2018 11 mayıs sembol oyununu kazanan 2 isim ailelerini görebilme şansını yakalayacak. Bu iki ismin Adem ve Damla kaçağını düşünüyoruz.

Sizler Survivor 2018 11 mayıs oynanan ödül oyununda hangi takımın kazanmasını istiyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.