Survivor 2018 12 Mayıs Futbol Maçı Kim Kazandı?


Güncelleme: 12 Mayıs 2018 : 02:38
1

Survivor 2018 12 mayıs oynanan iki ödül oyunu da bugüne kadar oynananlardan oldukça farklı. Çünkü ünlüler ve gönüllüler takımı birleşecek Acun Medya ekibinr karşı mücadele verecek. Oldukça eğlenceli ve keyifli dakikaların sonucunda 12 mayıs futbol karşılaşmasını kim kazanacak?

Survivor 2018’de birleşme partisine kalma şansını yakalayan yarışmacılar ünlüler takımından Adem,Ümit Karan, Sema, Merve,Turabi, gönüllüler takımından, Damla, Nagihan, Yağmur,    Hilmicem, Hakan, Murat ve Anıl oldu. Bu 12 yarışmacı arasından 5 kişi Kıbrıs’a gidebilmek için mücadele verecek. Ama onun öncesinde sınırsız eğlencenin ve heyecanın yaşandığı birleşme Partisinde neler olacak?

Dün akşam oynanan sembol oyunu yarı finalinin ardından birleşme partisinin başladığını belirten Acun Ilıcalı, yarışmacıları provalar için Tarık Sezer orkestranın yanında uğurladı. Birleşme partisinin ikinci gününde yarışmacılar seçtikleri şarkılarla aes yarışması yapacaklar. Jüri üyeleri ise ALeyna Tilki ve İbrahim Büyükak olacak.

Öncesinde, Acun Medya ekinine karşı Survivor yarışmacılar futbol maçı yapacak. Survivor 12 mayıs futbol maçını kim kazanacak? Aldığımız sağlam bilgiler doğrultusunda kazanan takım açık ara farkla Survivor yarışmacıları olacak. Çünkü hem uzun süredir parkurlarda ter döktükleri için kondisyonları yüksek hem de takımda Ümit Karan gibi tecrübeli bir futbolcu var.  Acun Medya ekibinde ise, Acun Ilıcalı, Esat Yontuç, Alp Kırşan, Oğulcan Engin gibi isimler yer alacak.

Survivor’da her yıl olduğu gibi bu yıl da birleşme Partisinde futbol maçı yapılacak. Eğlenceli ve heyecanlı bir karşılaşma sonrasından kazanan takım kim olacak herkes tarafından merak edildi. Hem izleyenlerin hem de yarışmacıların büyük keyif aldığı Survivor 2018 12 mayıs ödül oyununu kim kazanacak sorusunu sizler için yanıtladık.

Konuyla ilgili yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

https://m.youtube.com/watch?v=S1JKw9nRQSE

1 YORUM

Comments are closed.