Survivor 2018 13 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Haziran 2018 : 03:29
0

Survivor 2018 13 haziran çarşamba akşamı eğlenceli dakikalar izleyenleri bekliyor. Takımlar anlat bakalım oyunuyla hem eğlenecek hem lezzetli bir yemek ödülünün sahibi olacak. Kıyasıya rekabetin söz konusu olduğu Survivor 2018 13 haziran ödül oyununu kim kazandı? 

Survivor bugüne kadar haftanın 6 günü ekrana geliyor ve çarşamba akşamları yayınlanmıyordu. Fakat finale çok az bir süre kala  her şeyin hızlandığı yarışma haftanın her günü ekrana gelecek. 13 haziran çarşamba akşamı gönüllüler ve ünlüler takımı ödül için karşı karşıya gelecek. Renkli dakikaların yaşandığı yarışmanın sonucunda kazanan takım kim oldu?

Survivor’da artık dokunulmazlık oyunları bireysele dönmüş durumda. Yarışmacılar kendilerini koruma altına alabilmek için mücadele edecekler. İlk dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı. Yarışmacılar zorlu parkurda büyük efor sarf ederek dokunulmazlık kolyesini almaya çalıştılar. Ve dokunulmazlık kolyesini kazanan erkeklerden Adem, Kadınlardan Nagihan oldu.

Heyecan ve stres dolu bir eleme konseyinde potaya giren üç isim açıklandı. Bütün yarışmacıların katıldığı genel oylamada ismi en çok yazılan kişi Merve oldu. Dokunulmazlık kolyesini kazanan Nagihan Sema’nın ismini verdi. Adem ise Hakan ismini vererek eleme potasını oluşturmuş oldu. Hafta içinde tekrar bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak.  Sema, Merve ve Hakan’ın yer aldığı eleme potasına bir isim daha katılacak. Ve adaylar içerisinden bir isim pazartesi akşamı adaya ve hayallerine veda edecek.

Survivor 2018 13 haziran çarşamba akşamı oynanan ödül oyununu kazanan takım %90 gönüllüler kazanacak. 

Survivor’da sakatlığın fazlasıyla yaşandığı bir dönem geçiriyoruz. Önce Turabi ardından Damla ve dün akşam oynanan ödül oyunu sırasında Hakan ağır bir şekilde sakatlandı. Damla 11 haziran pazartesi oynanan ödül sırasında sert bir şekilde düşmüş ve ayağını burkmuştu. Damla’nın ayağı ilerleyen saatlerde daha kötü bir hal alınca hastaneye kaldırıldı ve ayağına müdahale edildi. Damla bundan sonra parkurlu oyunlarda mücadele gösteremeyecek.