Survivor 2018 13 Şubat Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 23:29
0

Survivor 2018’de heyecan artarak devam ederken, takımlar ödül için kıran kırana bir mücadele sergilemeye devam ediyor. Parkurların giderek zorlaştığı, yarışmacıların her geçen gün daha da hırslandığı ve ada şartlarının giderek ağırlaştığı Survivor’da birincilik mücadelesi izleyenleri ekrana kilitliyor. Ekran başındakilerin nefes almadan izlediği Survivor 2018 13 Şubat ödül oyununu kim kazanacak? All Star mı Gönüllüler mi?


Survivor 2018 Hakan Ve Turabi Neden Kavga Etti?


Tansiyonun yer yer yükseldiği yarışmacıların kimi zaman kavganın eşiğine geldiği Survivor 13 şubat ödül oyunu yine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Son 12 yılın en iyilerinin bir araya geldiği Allstar takımının karşısında tecrübesiz isimlerden oluşan gönüllüler takımının üstün performansı izleyenleri şaşırttı. En az Allstar kadrosu kadar güçlü olduğunu gösteren Gönüllüler takımı 13 Şubat ödül oyununda nasıl bir performans sergiledi?

Ümit-Cumali, Murat-Hakan, Adem- Melih, Turabi-Cumali, Nevin-Sahra, Merve- Yağmur eşleşmeleri sonucunda üstünlük sağlayan takım hangisi oldu? İlk iki bölümü hatırlayarak bir durum değerlendirmesi yapalım. Survivor 2018 ilk ödül oyununu kıran kırana bir mücadelenin ardından Allstar takımı kazandı. Ardından açlık butonu için yapılan yarışta Gönüller üstün bir performans sağlayarak ödülün sahibi oldu. Survivor 2. bölümde pirinç ve kişi 2 patates için nefes kesen bir mücadelenin ardından Allstar takımı 5-2 lik skorla ödülün sahibi oldu.

Yarışmacıların performanslarına bakarak hangi takımın daha iyi olduğunu söylemek oldukça güç. Takımlar birbirinden güçlü ve hırslı yarışmacılardan oluşuyor. Fakat Survivor 2018 13 şubat ödül oyununu %70 Allstar takımının kazandığını tahmin ediyoruz. Ve tahminimiz doğrulandı. Oyunu kazanan All Star takımı.

[kirmizitext]SURVİVOR 2018 YARIŞMACILARI KİM KİMDİR? için TIKLA[/kirmizitext]

Survivor 2018’in İlk Tartışması-Turabi&HakanSurvivor 13 şubat ödül oyununu Gönüllüler mi yoksa Allstar mı kazanacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.