Survivor 2018 14 Nisan Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Ünlüler Mi Gönüllüler Mi?


Güncelleme: 14 Nisan 2018 : 02:17
0

Survivor 2018 14 nisan cumartesi haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonucunda dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kim oldu sorusu heyecanla bekleniyor. Gönüllüler takımının atağa geçtiği son günlerde  14 nisan oynanan dokunulmazlık oyunu hem yarışmacılar hem de izleyenler için oldukça önemli. Peki Survivor 2018 14 nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 

Survivor 2018 başladığı günden bu yana oynanan tüm dokunulmazlık oyunlarını ünlüler takımı kazandı diyebiliriz. Gönüllüler takımı sadece bir oyun kazanabildi. İstatistiksel oranlara bakıldığında gönüllüler takımı 10 oyundan sadece 1’ini kazanabiliyor. Acun Ilıcalı’nın son hamlesinin ardından güçlenmesini ve ayağı kalkmasını beklediğimiz gönüllüler takımı için neredeyse hiç bir şey değişmedi. Perşembe oynanan iletişim ödülünü kazandıklarında gönüllüler kadar ünlüler takımı da sevindi.

Cuma oynanan ödül oyununu da gönüllülerin kazanmasıyla Survivor’da dengeler değişti mi? 14 nisan cumartesi oynanan dokunulmazlık oyunu bugüne kadar pek rastlamadığımız bir parkur. Grup ve takım ruhu desteği aynı zamanda dikkat gerektiren hem eğlenceli hem de zorlu bir oyun. Aynı zamanda fazlasıyla tehlikeli bir oyun.

Survivor 14 nisan 2018 cumartesi dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusuna ünlüler yanıtını almaktan korkar olduk. Fakat sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiler doğrultusunda dokunulmazlık oyununu %80 ünlüler takımı kazandığını söyleyebiliriz. Eğer tahmin ettiğimiz gibi 14 nisan cumartesi dokunulmazlığı yine gönüllüler takımı kaybederse ada konseyinde ismi en çok yazılan kişi Cumali olacaktır. Fakat Cumali karşısına kim çıkarsa çıksın adadan gitmez. Çünkü halkın büyük bir çoğunluğunu arkasına aldı.

12 yıllık Survivor geçmişinde bu kadar hem galibiyete aç hem biyolojik olarak aç bir takım olmamıştı. Gönüllüler takımına Murat, Damla ve Hilmicem’in geçiş yapmasıyla takımın performans olarak başarısı arttı fakat hala oyun kazanamıyor. Bu durumda gönüllüler takımının açlıktan dolayı enerjilerinin düşük olmasından kaynaklanıyor.

 

Survivor’da bu hafta yaşanan önemli bir gelişme de gönüllüler takımdan Cumali ile ilgiliydi. Pazartesi akşamı yayınlanan eleme konseyinde gönüllüler takımı adına Nagihan, Acun Ilıcalı’dan bir istekte bulundu. Cumali’nin düşük performansından dolayı oyun kazanamadıklarını açıklayan Nagihan, Cumali’nin ünlüler takımına geçmesini istedi. Fakat bu isteği geri çevrildi. Ve bunun üzerine gönüllüler takımı oynadıkları ödül oyununda Cumali sayesinde iki sayı aldı.

14 nisan dokunulmazlık oyunu öncesinde Hakan ve Nagihan arasında yaşanan erzak krizi adada gerginlik yaşanmasına neden oldu.

Şimdi gözler Survivor 14 nisan cuma dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunda. Biz tahminlerimizi sizlerle paylaştık. Sizler dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağını düşünüyorsunuz?