Survivor 2018 15 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı? 99. Bölüm Fragman


Güncelleme: 15 Haziran 2018 : 04:01
0

Survivor’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 15 haziran cuma yarışmacılar ödül oyunu için kıyasıya bir mücadele verecekler.  Ülkelerinden ve ailelerinden uzakta bir bayram geçiren yarışmacılar için Arda Turan özel bir bayram sofrası hazırlayacak. Survivor 2018 15 haziran ödül oyunu kim kazandı? Ödülün sahibi kimler olacak? 

Arda Türkmen kazanan takım için mükellef bir bayram sofrası hazırlayacak. Menüde kısır ve Sarıyer böreği olduğunu duyan yarışmacılar sevinçten havalara uçtular. Açlık sınırlarında yaşayan yarışmacılar çok özel bir ödül için kıyasıya mücadele verecekler.

Adada artık bireysel mücadele yaşanıyor. Kadın yarışmacılar kendi aralarında erkek yarışmacılar da kendi aralarında yarışıyor. Ve kazanan kadın yarışmacı ve erkek yarışmacı  yanlarına aldıkları birer arkadaşıyla ödülün tadını çıkarıyor. Dün akşam New York ödülü için parkura çıkan yarışmacılar kazanmak için büyük efor sarf etti. Ve kazanan isimler Nagihan ve Adem oldu.

Nagihan ve Hakan yanlarında Murat ve Hilmicem’i alarak ödüle gidecekler. Anıl ise vizesi olmadığı için New York’a gidemedi. Yarışmanın finaline çok az bir süre kala ödüllerin kalitesi de artmaya devam ediyor. Fakat bu ödüllerden ne yazık ki Damla ve Turabi yararlanamıyor. İki başarılı yarışmacı yarışmanın son demlerinde geçirdikleri ağır sakatlıklar nedeniyle ne yazık ki oyun alanına gelemiyor.

Damla bileğini burktu ve ayağında iltihap oluştuğu öğrenildi. Şuanda ayağı sargıda olan Damla antibiyotik tedavisi görüyor. Turabi ise bariyerden atlarken aldığı darbenin etkisiyle önemli bir sağlık sorunu yaşadı ve yarışmalarda yer alamıyor. İki başarılı yarışmacı için bu durum oldukça üzücü. Fakat sağlığın her şeyeden önemli olduğunu her fırsatta dile getiren Acun Ilıcalı Turabi’nin yarışlara devam edemeyeceğini açıkladı.  Survivor 2018 15 haziran oynanan ödül oyunu sırasında bir sakatlık da Adem yaşıyor. Fakat sakatlık derecesi ne kadar ciddi henüz bilmiyoruz. Umarız önemli bir sorun olmaz.

Survivor 2018 15 haziran ödül oyununu kim kazandı sorusuyla ilgili tahminler her zaman tutamıyor. Kazanan isimlerin Sema ve Adem olacağını düşünüyoruz. Netleştiğinde ilk olarak haberimizde yer alacaktır.