Survivor 2018 16 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 16 Haziran 2018 : 15:52
0

Survivor 2018 16 haziran cumartesi akşamı yarışmacılar sembol oyunu için karşı karşıya gelecekler. Sembol oyunu sonucunda en fazla sembolü olan yarışmacı doğrudan Kıbrıs’a gitme fırsatını yakalayacak. Survivor2018 16 haziran sembol oyununu kim kazandı? Ödülü kim kazandı?

Dün oynanan ödül oyunu yine iddialı çekişmelerin yaşandığı bir yarışmaya sahne oldu. Oyunlar bireysele döndüğünden itibaren yarışmacılar arasında gerilim ve kavgalar da yok denecek kadar az seviyeye düştü. Hatta Nagihan ve Sema arasındaki buzlar da yavaş yavaş eridi.

Dün yarışmacılar Arda Türkmen’in hazırladığı mükellef bir kahvaltı sofrası için yarıştılar. Yarışın sonunda kadınlardan Sema erkeklerden Adem ödülün sahibi oldu. Ve yanlarına aldıkları birer arkadaşlarıyla güzel bir kahvaltı sofrası için yol aldılar. Nagihan, Hakan’ı yanında götürürken Adem ise Sema’yı götürdü. Arda Türkmen’in de katılımıyla birbirinden güzel lezzetlerin olduğu bir sofrada sohbet eşiliğinde yemeklerini yediler.

Anıl, Hilmicem ve Murat ise adalarında oyunun yorgunluğunu attılar. Bu akşam gerçekleşen sembol oyunu bütün yarışmacılar için kritik bir önem taşıyor. Çünkü en çok sembole sahip olan isim hiç bir şeye ihtiyaç duymadan direk Kıbrıs finalinde olacak. Bu yüzden yarışmacılar sembol oyununda normalin üzerinde bir performans sergiliyor.

Survivor 2018 16 haziran sembol oyununu kim kazandı? Sembolün sahibi kim oldu sorularına yanıt arıyor. Bu akşam sembol oyunu için yarışacak isimler, Nagihan, Adem, Sema, Hilmicem, Anıl ve Murat. Bu isimler arasından sembolü kazanan isim Adem olacak diye tahmin ediyoruz.

Sizler Survivor 2018 16 haziran sembol oyununda yaşananlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.