Survivor 2018 16 Şubat Cuma Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:56
1

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2018’de heyecanın dozu her geçen gün artarak devam ediyor. Ada şartları gittikçe zorlaşırken ödül oyunları daha da önem kazanmaya başlıyor. Yiyecek ödülünü kazanmak için karşı karşıya gelen All Star ve Gönüllüler takımı kıyasıya bir mücadeleyi izleyicilere aktardı. Soluk kesen zorlu bir yarışın ardından ödülü hangi takım kazandı? Survivor 2018 16 şubat cuma ödül oyununu kim kazandı? All Star mı? Gönüllüler mi?

[kirmizitext]Survivor 2018 Birleşme Partisine Kimler Gidecek? İşte O İsimler [/kirmizitext]

Dün oynanan ödül oyununu kıran kırana bir mücadelenin ardından All Star takımı kazandı. Taze poğaçaların keyfini All Star takımı çıkarırken, kaybeden gönüllüler takımı yaşadıkları hayal kırıklığıyla adalarına döndü. Oyunda üstün performanslarıyla öne çıkmayı başaran isimler Hilmicem, Ümit Karan ve Nevin oldu. Ödül oyununun ilk mücadelesi Adem ve Melih arasında yaşandı. Kıyasıya mücadelenin ardından kazanan Adem oldu. İkinci mücadelede Sema-Gizem karşılaşması yaşandı ve kazanan Sema oldu.

Ümit Karan-Anıl=Ümit Karan                   Sahra-Funda=Sahra

Sahra-Nevin        = Nevin                            Adem-Cumali= Adem

Murat Ceylan-Marcus= Murat                   Sema-Yağmur=Sema

Ecem-Yağmur = Yağmur                            Marcus-Hilmicem= Hilmicem

Hilmicem=Cumali =Hilmicem

Nagihan-Funda= Nagihan 

Ümit Karan-Hakan= Ümit Karan

Ecem-Nevin= Nevin

Murat Ceylan-Ramazan= Ramazan 

Allstar takımı 10-5 lik bir skorla gönüllüler takımını mağlup etmeyi başardı. Peki Survivor 2018 16 şubat cuma ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2018 ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2018 5. bölümde Hakan’ın sakatlanması oyuna damga vurdu. Hakan’ın sakatlanmasıyla Turabi’nin başına gidip beklemesi herkesi şaşırttı. İkilinin aralarındaki buzların eridiği düşünüldü.

İki güçlü takımın nefes kesen mücadelesi yine izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatırken, Survivor 2018 16 şubat oynanan ödül oyununu %80 Allstar takımı kazanacak. Bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.