Survivor 2018 18 Mart Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Eleme Adayları Kim?


Güncelleme: 18 Mart 2018 : 22:33
0

Survivor 2018 18 mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 5. haftayı geride bırakırken dokunulmazlık oyununu kim kazanacak sorusu merakla bekleniyor. Her hafta dokunulmazlık oyunu sonucunda kaybeden takımdan bir kişi adaya veda ettiği için tüm oyunlar yalan tek gerçek dokunulmazlık diyebiliriz.

Survivor 18 mart 2018 oynanacak dokunulmazlık parkuru için, Survivor tarihinin en uzun ve zor bir parkuru olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı yarışmayı daha da kızıştırdı. Yüzmenin, hızın gücün olduğu parkurun sonunda yine iyi atış yeteneği gerektiren son engel her şeyi belirleyecek.

Son günlerde takımlar arasında mükemmel bir karşılaşma izliyoruz. Çünkü yeni gelen yarışmacılar takımlar arasında dengeleri eşitledi ve kıran kırana mücadeleler başladı. Allstar takımının üst üste kazandığı yarışlar yerini Gönüllülerin başarısına bıraktı. Nagihan’ın geçiş yapması, Mustafa Kemal ve Batuhan’ın katılmasıyla gönüllüler takımını toparladı.

18 mart pazar akşamı 5. si oynanacak olan dokunulmazlık oyunlarında üstünlük ilk üç hafta Allstar takımındayken geçtiğimiz hafta şeytanın bacağını kıran gönüllüler takımı Allstarı mağlup etmeyi başarmıştı. Dokunulmazlık oyunu sonucunda kaybeden takım Allstar olmuş ve Damla, Murat ve Nihat arasından en az oyu alarak adaya veda eden isim Nihat Doğan olmuştu.

Gözler 18 mart pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda. Gücünü toplayan ve 5. haftayı başarıyla tamamlayan gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanacak mı? Survvior 2018 18 mart dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Survivor 2018 son oynanan dokunulmazlık oyununu bizim düşüncemiz allstar takımı kazanacak.

Geçtiğimiz haftanın performans değerlendirmesini yaparsak; Gönüllüler takımına yeni katılan Mustafa Kemal parkurlara ve oyunlara yabancı olmasına rağmen iyi bir başlangıç yaptı.  Üstün bir performans sergiledi. Son oynanan ödül oyununda konforlu yatak ödülünü kazanan takım gönüllüler olurken ardından oynanan yemek ödülünü Allstar takımı kazanmıştı. Damla ve Nagihan karşılaşmasında Damla’nın aldığı sayı sayesinde Allstar takımı ödüle hak kazandı.

Bütün yarışmacılar var gücüyle kazanmak için parkurlarda her şeyini ortaya koydu. Kimi zaman sakatlandı kimi zaman boğulma tehlikesi yaşadı fakat her şeye rağmen oyuna devam ettiler. Survivor’da Dominic macerası tüm hızıyla devam ederken Survivor 18 mart 2018  pazar dokunulmazlık oyununu kim kazanacak sorusu herkes tarafından merak ediliyor.

Yine güç ve dikkat gerektiren bir oyun takımları bekliyor. Oyun alanlarına büyük umutlarla gelen bütün takımların tek amacı kazanmak. Eleme heyecanını yaşamamak ve adaya veda etmemek için tüm güçleriyle yarışlara asılan takımlardan biri kıyasıya bir mücadelenin ardından dokunulmazlık oyununu kazanacak.

Eğlenceli ve heyecanlı bir yarışmanın ardından Survivor 2018 18 mart dokunulmazlık oyununu %80 gönüllüler takımı kazanacaktır.

Sizce dokunulmazlık oyununu kim kazanacak yorumlarınızı bekliyoruz.