Survivor 2018 19 Haziran Sembolü Kim Kazandı? 103. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 19 Haziran 2018 : 02:10
0

Survivor 2018 19 haziran yarı final sembol oyunu oynanacak. Yarışmacılar için hayati önem taşıyan semboller için mücadele verecek olan yarışmacılar büyük bir efor sarf edecek. En çok sembolü olan isim Kıbrıs finaline doğrudan gitme şansı elde edecek. Survivor 2018 19 haziran sembolü kim kazanacak? 

Survivor 2018 yayına başladığı günden itibaren sembol oyunları oynanmaya devam ediyor. Bu akşam yarı final sembol oyunu için yarışacak isimler arasında Damla da yer alıyor. Damla doktor kararıyla artık parkurlarda performans gösterebilir duruma geldi. Damla’nın hayranlarını sevindiren haberi böylece vermiş olduk. Bu akşam oynanan sembol oyununda Damla da yer alıyor.  Survivor 2018 19 haziran sembol oyununu kim kazandı?

Sema’nın gitmesi üzerine şuan Survivor’da yarışan sadece 2 kadın yarışmacı kaldı. Ve toplamda yarışmaya devam eden 8 kişi kaldı. Kıbrıs finaline kadar 3 kişi sırayla adaya veda edecek. 29 haziran cuma akşamı ise 5 ay süren Survivor maratonu şampiyonun belirlenmesiyle son bulacak. Survivor 2018 19 haziran Kıbrıs koltuğunda yerini garantileyen isim ise son iki oynanan sembol oyunuyla belirlenecek.

Survivor 2018 18 haziran gerçekleşen veda konseyinde eleme potasında yer alan Sema adaya ve şampiyonluk rüyasına veda eden isim oldu. Yarışmanın en güçlü ve hırslı isimlerinden biri olan Sema’nın vedası herkesi üzdü. Nagihan resmen Sema’ya oyun kazanması için hiç fırsat tanımadı. Ve onu parkurda alt etmeyi başardı.

Diğer taraftan hangi yarışmacının kaç sembolü var sorusu da herkes tarafından merak ediliyor. En fazla sembolü olan yarışmacı Anıl. Anıl’ın 3 sembolü bulunuyor. Bu akşam oynanan sembol oyununda Anıl’dan başarılı bir performans bekliyoruz. Kendisi Kıbrıs finalini garantileyemez ise büyük ihtimal girdiği ilk eleme potasında hayallerine ve adaya veda eden isim olur. İlk gönüllüler takımından kalan tek yarışmacı Anıl oldu. Anıl için gönüllüler takımının birincisi diyebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=wWaESrDIPMg