Survivor 2018 2 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 87. Bölüm Fragman


Güncelleme: 2 Haziran 2018 : 01:04
0

Survivor 2018’de çok kritik ve önemli bir dokunulmazlık oyunu için gönüllüler ve ünlüler takımı karşı karşıya gelecek. Survivior 2018 2 haziran dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? 

Son zamanlarda ışık hızıyla düşüşe geçen ünlüler takımı dokunulmazlık oyununda nasıl bir performans sergileyecek? Ve hafta boyunca bütün ödül oyunlarını kazanan gönüllüler takımının aynı başarıyı dokunulmazlık oyununda gösterebilecek mi? Acun Ilıcalı’nın her fırsatta tüm oyunlar yalan tek gerçek dokunulmazlık dediği oyun için iki takım da çok iddialı. Peki Survivor 2018 2 haziran dokunulmazlığı kim kazandı?

Hırs, güç, hız ve ekip ruhu isteyen bir parkurda tüm yarışmacılar kazanmak için her şeyini ortaya koydu. İki takımda oyuna muhteşem bir performansla başladı. Fakat gönüllüler takımı özellikle İstanbul ödülünün ardından daha enerji dolu bir şekilde oyunlara başladı.

Survivor 2018 birincisini belirleyecek olan  Kıbrıs finali için de geri sayım başladı.  Acun Ilıcalı Survivor’ı kazanan ismin belirleneceği büyük finalin tarihini çok yakında açıklayacak. Kıbrıs finali için 4+1 kişi belirlenecek. 12 kişinin kaldığı Survivor 2018’de heyecan giderek artıyor. 1 kişi sembol finali sonunda en çok sembolü alan kişi olacak. Diğer dört kişi eleme potasından çıkmayı başaran isimler olacak.

Survivor 2018 2 haziran dokunulmazlık oyununu kazanan takım %90 gönüllüler takımı olacak. 

Dün akşam gerçekleşen Survivor ödül oyunu sırasında Mustafa Kemal ve Merve’nin kavgası damga vurdu. İkili arasında başlayan tartışma birden kavgaya dönüştü. Mustafa Kemal ve Merve arasındaki gerilimi arkadaşları sakinleştirdi. Fakat bu tartışmanın haklı olan tarafı kesinlikle Mustafa Kemal. Çünkü Merve karşısındaki insanın konuşmasını ve açıklama yapmasına fırsat vermedi. Oysa ki Mustafa Kemal, kendisine yapılan ithamların ardından kendini savunmak ve açıklama yapmaya çalıştı.

Survivor 2018 2 haziran dokunulmazlık sırasında takımlar arasında ya da takım içinde herhangi bir tartışma yaşanmadı. Sizler Merve ve Mustafa Kemal tartışmasında kimi haklı buluyorsunuz?