Survivor 2018 20 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Adayları Kim?


Güncelleme: 20 Haziran 2018 : 03:11
1

Survivor’da adım adım sona yaklaşırken 20 haziran çarşamba akşamı geriye kalan 8 yarışmacı arasında dokunulmazlık mücadelesi verilecek. Nefeslerin tutulduğu dokunulmazlık mücadelesi sırasında yarışmacılar zaman zaman sakatlıklar zaman zaman tartışmalar yaşasalar da parkuru başarıyla tamamlamak için büyük bir mücadele verdiler. Survivor 2018 20 haziran çarşamba dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kim? 

Nagihan, Adem, Hakan, Murat, Hilmicem, Damla, Turabi ve Hakan arasından önce Kıbrıs finaline gidecek 5 kişi belirlenecek ardından 29 haziran cuma akşamı şampiyon olan isim açıklanacak. Geriye kalan 8 yarışmacı arasında kıyasıya bir mücadele izleyeceğiz. Turabi rahatsızlığı nedeniyle dokunulmazlık oyununda performans gösteremeyecek. Damla ise dün sembol oyununda sahalara tekrar döndü fakat istediği performansı yakalayamadı. Damla’nın sakat ayağı yarışlarda kendisine zorluk çıkardı.

Adem ise ünlüler takımından tek kişi olarak seremonide yer alıyor. Fakat Adem tek başına dev kadro olarak parkurlarda mükemmel bir başarı gösteriyor. Kendisi dokunulmazlık oyunu öncesinde oynanan sembol oyununda Kıbrıs finaline doğrudan gitme şansını elde edecek. Survivor 2018 20 haziran çarşamba dokunulmazlık oyununu kazanan isim büyük ihtimal Nagihan olacak.

Survivor’da 5 aydır biriken hayaller ve şampiyonluk rüyaları 9 gün sonra son bulacak. Bu 8 kişi arasından sadece bir şampiyon olmanın verdiği mutluluğu yaşayacak. Geçen sene şampiyon olmayı son anda kaybeden Adem Survivor 2018’in şampiyonu olabilecek mi? Geriye kalan tüm yarışmacılar hem oy potansiyeli yüksek hem de parkurlarda başarılı olan isimler. Kıbrıs’a kadar yarışmacıların kaderini performansları belirlerken Kıbrıs’ta yarışmacıların finale gitmesini belirleyecek tek kriter halk oylaması olacak.

Survivor 2018 20 haziran dokunulmazlık oyunu da bu yüzden yarışmacılar tarafından çok kritik bir önem taşıyor. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim hem kendini koruma altına alacak hem de bir kişiyi eleme adayı olarak gösterecek.

Survivor 2018 20 haziran dokunulmazlık oyunu sonrasında önemli bir ada konseyi yaşanacak. Ada konseyinde ismi çıkan isimlerden bir kişi adaya veda edecek.

1 YORUM

Comments are closed.