Survivor 2018 20 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı? Sürpriz Ödül Ne?


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 22:41
0

Dengelerin her an değiştiği Survivor 2018’de 20 nisan cuma yine bir ödül oyunu oynanacak. Hız kesmeden devam eden yarışta 20 nisan cuma oynanan ödül oyununu kim kazandı işte Survivor 2018 50. bölüm fragmanı ve ödül oyunu sonucu haberimizin devamında..

Survivor 20 nisan cuma  yine ödül oyunu heyecanı yaşandı. Açlığın vermiş olduğu zorluklara karşı dayanmaya çalışan takımlar ödül oyunlarında her şeyini ortaya koyuyor. Fiziksel açlıktan daha çok kazanma hırsıyla oyuna başlayan takımlar kaybettiklerinde büyük üzüntü yaşıyor. Dün oynanan yemek ödülünü 10-6 lık bir skorla kaybeden gönüllüler takımı ardından oynanan iletişim ödülün kazanmayı başardı.

Takımlar iletişim ödülünü kazanmak için diğer oyunlardan daha fazla efor ve güç harcıyor. Sevdiklerinden 70 gündür ayrı kalan yarışmacılar onlardan gelen en ufak haberle bile oldukça mutlu oluyorlar. Gönüllüler takımı dün oynanan iletişim ödülünü kazanarak yakınlarından haber almanın keyfini yaşadılar. Şimdi gözler 20 nisan cuma oynanacak ödül oyununda.

Takımların değişmesinin ardından gönüllüler takımı biraz daha fazla oyun kazanmaya başladı. Birleşme partisine çok az bir süre kala yarışmacıların giderek hırslandığı Survivor 2018’de 20 nisan ödül oyunu kim kazandı? Cumali’nin elenmesinin ardından gönüllüler takımında dengeler büyük ölçüde değişti. Hakan, Cumali’nin elenmesine konseyde çok üzüldüğünü dile getirirken ertesi gün verdiği röportajda Cumali’nin gitmesi takımı güçlendirecek yorumunda bulundu. Bunun üzerine izleyenler olarak büyük bir şaşkınlık yaşadık. Ve bu sayede Survivor’da herkesin bireysel başarı dışında hiç bir şeyi önemsemediğini tekrar izlemiş olduk.

Cumali’nin gidişinin ardından Gönüllüler takımında afaki bir değişim olmadığını görmüş olduk. Çünkü gönüllüler takımı oynadıkları oyunlarda yine üstün bir başarı sağlayamadı. 20 nisan ödül oyunu da büyük ihtimal ünlüler lehine sonuçlanacak. Survivor 2018 20 nisan ödül oyununu kim kazanacak sorusunun yanıtı herkes tarafından oldukça merak ediliyor.

Survivor 2018 de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı yemek ve iletişim ödülleri için kıyasıya mücadele ediyor. Her bölüm farklı bir parkurda zorlu mücadeleler izliyoruz. Özellikle havuz etaplarının giderek arttığı oyunlarda Hilmicem ve Murat izleyenlere görsel şov yaşatıyor. Sadece parkurları hızlı geçmek ve önce gelmek yetmiyor. Yarış sonunda mutlaka atış yeteneği gerektiren bir son yarışmacıları bekliyor.

Survivor  20 nisan 2018 ödül oyunu kim kazandı sorusuna gelince kazanan takımı gönüllüler oldu.

Survivor’da Ümit Karan’ın ne zaman oyunlara döneceği ise büyük merak konusuyken, Sema’nın da sakatlandığı ortaya çıktı.

Survivor 2018 20 nisan heyecan dolu bir ödül oyunu oynandı ve kazanan takım sürpriz ödülün sahibi oldu. Kazanan takım ödülün tadını çıkarırken kaybeden takım moral bozukluğu ile adalarına döndü.