Survivor 2018 21 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? 77. Bölüm


Güncelleme: 21 Mayıs 2018 : 19:31
0

Survivor 2018 21 mayıs ödül oyunu hangi takımın yüzünü güldürdü? Günler geçtikçe ve final yaklaştıkça ada şartları gibi oyunlar da zorlaşıyor. Survivor 2018 21 mayıs ödül oyununu kim kazandı? 

Ünlüler ve gönüllüler takımı çok fazla efor gerektiren bir parkurda ödülün sahibi olabilmek için her şeyini ortaya koydu. Ünlüler takımı dokunulmazlıkları kazanmanın verdiği rahatlıkla oyun alnında yerlerini alırken gönüllüler takımı akşam yapılacak eleme konseyi için oldukça tedirgindi. Fakat iki takım da her şeyi geride bırakarak ödül oyununa odaklandı. Survivor 2018 21 mayıs ödül oyununu kim kazandı?

Bu akşam takımların başa baş verdiği kıyasıya mücadelede kazanan takım %90 gönüllüler olacak. Bu akşam ödül için hazırlanan parkur daha çok gönüllüler takımına bakıyor. Fakat önemli olan atışlarda başarılı olabilmek. Bu konuda iki takım da artık belirli bir profesyonelliğe ulaşmayı başardı. Gönüllüler takımı özellikle Mustafa Kemal ile verdikleri mücadelede daha hırlı ve kazanmaya odaklı çıkıyorlar. Çünkü herkes Mustafa Kemal’e karşı tepkili.

Tüm bunların yanında veda konseyi öncesinde gönüllüler adasında ipler iyice koptu. Nagihan adının Anıl tarafından yazılmasına çok bozuldu. Ve konseyde başlayan gerilim adaya kadar yansıdı. Nagihan, Anıl’ı kendisine ihanet etmekle suçlayınca Anıl daha fazla dayanamadı ve gereken cevabı verdi. Fakat gönüllüler adasında bundan sonra Nagihan ve Anıl savaşı uzun süre devam edecek.

Survivor 2018 21 mayıs ödül oyunu sırasında Turabi engele takılarak düştü ve hafif yollu bir sakatlık yaşadı. Önemli bir sakatlığı olmadığı için oyunlara devam edebildi. Bu akşam ödül oyunu sonrasında unutulmaz bir veda konseyi yaşanacak.