Survivor 2018 22 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? Ödül Ne?


Güncelleme: 22 Mayıs 2018 : 17:24
0

Survivor 2018’de final için geri sayım başladı. Ada şartlarıyla birlikte zorlaşan parkurlarda iki takım yarışmacıları da izleyenlere nefes kesen dakikalar yaşattı. Peki Survivor 2018 22 mayıs ödül oyununu kim kazandı? Oyunda neler yaşandı? İşte detaylar…

Bu akşam yayınlanan son bölümde ünlüler ve gönüllüler ödül için yarıştılar. Acun Ilıcalı’nın takımlar için hazırladığı parkur yine oldukça zorlayıcı ve efor gerektiren düzeneklerden oluşuyordu. İki takım da ödüle ulaşmak için kıran kırana bir mücadele verdi.

İki takım da oyuna hızlı bir giriş yaptı. Başarılı bir şekilde başlayan yarışın sonucunda 22 mayıs ödül oyununu kazanan taraf gönüllüler oldu.

Bu akşam oynanan ödül oyunu sırasında Turabi ve Adem arasında yine bir tartışma yaşandı. Adem ve Turabi arasındaki tartışmanın temeli yine Nagihan’a dayanıyordu. Nagihan oyun sırasında takım arkadaşına tezahürat ederken Adem tarafından uyarıldı. Aralarında kısa bir atışma yaşandıktan sonra Turabi Adem’e Nagihan’dan bağırmasını ben istedim dedi. Adem de sesi benim dikkatimi dağıttı diyerek Turabi’ye sert bir çıkış yaptı. Turabi o senin sorunun beni ilgilendirmez deyince Adem çok sinirlendi. Aralarındaki gerginlik büyümeye başlayınca diğer takım arkadaşlarının müdahalesiyle ortam yumuşadı.

Survivor 2018 22  mayıs ödül oyunu sonrasında yarışmacıları bireysel olarak etkileyen sembol oyunu oynandı. Sembol oyunu bütün yarışmacılar için çok önem taşıdığı için herkes kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu. Survivor 2018 her yıl olduğundan daha zorlu ve inanılmaz bir rekabeti izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Sizler 22 mayıs salı yaşanan tartışmalarda kimi haklı buluyorsunuz?