Survivor 2018 22 Mayıs Sembol Oyunu Kim Kazandı? Kıbrıs’a Kim Gidecek?


Güncelleme: 22 Mayıs 2018 : 04:39
0

Kıbrıs finaline giden yolda önemli bir adım olan sembol oyunu 22 mayıs salı akşamı oynanacak. Nefesleri kesen mücadele için yarışmacılar bireysel olarak performans sergileyecek. Ve sembolü kazanan isim Kıbrıs finalini garantilemiş olacak. Survivor 2018 22 mayıs sembol oyununu kim kazandı? Kıbrıs’a kim gidecek? 

Kıbrıs’ta ki finallere erken gitmek isteyen yarışmacılar kazandıkları sembollerle haftalar öncesinde Kıbrıs’a gitmeyi garantileyecek. Survivor sembol oyunu iki aşamalı olarak oynanıyor. Bayanlar kendi aralarında performans sergiliyor erkekler ise kendi aralarında yarışıyor. Tamamen bireysel bir oyun olduğu için herkes birbirinin rakibi.

Survivor 2018 22 mayıs sembol oyununu kim kazanacak sorusuyla ilgili kesin bilgi bu akşam belli olmayacak. Yarışmacılar elenerek sembole veda edecek. Ve sadece bir kişi sembolün sahibi olacak. Bu akşam oynanan sembol ödülünde sembole veda eden isim Murat Ceylan, Yağmur, Mustafa Kemal olacaktır.

Dün akşam gerçekleşen ödül oyunları gönüllüler takımının başarısıyla sonuçlandı  İlk ödül oyununda oldukça geride başlayan gönüllüler takımı durumu 9-9’a kadar getirdi ve son karşılaşmada Hilmicem Ümit Karan’a karşı verdiği mücadaleyi kazandı.Daha önce iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı ödülü kazanmanın buruk sevincini yaşadı. Çünkü akşamında aralarından bir arkadaşına veda etmek zorunda kaldı. Dün akşam yapılan veda konseyinde adaya ve hayallerine veda isim Birsen Oldu.

Dün ayrıca haftanın performansları da açıklandı. Erkekler arasında performans birincisi Hilmicem olurken onu takip eden isim Anıl oldu. Performans listesinde ilk üç isim gönüllülerden oluştu. Kadınlar arasında ise ilk sırada Nagihan ve 2. sırada Damla yer aldı. Ayrıca geceye damga vuran açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi. Çok kısa bir süre içinde Exathlon parkurunun Survivor 2018’de uygulanacağını açıkladı. Yarışmacılar bu duruma çok sevindi.

Survivor 2018’de son zamanlar en çok konuşulan konusu anıl ve Nagihan arasında yaşanan tartışma oldu. Gönüllüler adasında sular bir türlü durulmuyor. Nagihan her fırsatta Anıl tarafından isminin yazılmasını gündeme getirmeye devam ediyor.