Survivor 2018 23 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 23 Haziran 2018 : 02:14
0

Survivor 2018’de nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu izleyenleri bekliyor. 29 haziran cuma akşamı şampiyonun kim olduğu yapılan son sms oylamasıyla belli olacak. O güne kadar Survivor’da 2 dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. Peki Survivor 2018 23 haziran cumartesi dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 

Dün akşam Survivor’da yarışmacılar lüks evlerin sahibi olabilmek için yarıştılar. Yarışmacılara ve annelerine soruların aynı sorulara en çok eşleşen yanıtı veren 4 isim evin sahibi olacaktı. Hakan Hatipoğlu ve annesi arasında muhteşem bir uyum vardı. Anne-çocuk sorulan tüm sorulara aynı yanıtları verdiler. Ve evi ilk kazanan yarışmacı Hakan oldu. Ardından kalan 3 evin sahibi için sorulara devam edildi.

Anıl ve Turabi de ev sahibi olan isimler oldu. Ardından geriye kalan 1 eve puanları eşit olan Nagihan ve Murat ortak olarak sahip oldular. Hilmicem ve Damla ise bu yarışta oldukça başarısızdı. İlk elenen iki isim Hilmicem, Damla olurken Adem de ne yazık ki ev sahibi olamadı. Bu güzel ve eğlenceli ödülün ardından yarışmacılar veda konseyi için tekrar yan yana geldiler.

Eleme potasında Murat Ceylan, Hakan Hatipoğlu ve Turabi vardı. Üçü de birbirinden güçlü ve yarışmanın favori isimlerden oluşan potadan kim giderse gitsin çok büyük bir üzüntü yaşanacaktı. Ve Acun Ilıcalı yarışmanın son haftasında adaya ve hayallerine veda eden ismin Murat Ceylan olduğunu açıkladı. Murat Ceylan duygusal bir veda konuşmasının  ardından arkadaşlarına sarıldı ve meşalesini alarak Survivor’dan ayrıldı.

Hilmicem’le aralarında sıkı bir dostluk olduğu bilinen ikili iki birbirlerinden ayrıldıklarına oldukça üzüldü.

Şimdi herkes bir kişinin daha gitmesi için düzenlenen 23 haziran cumartesi dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusuna yanıt arıyor. Survivor’ın don dokunulmazlık oyunlarından biri olan 23 haziran cumartesi dokunulmazlık oyununu kazanan Anıl ve Nagihan olacak.