Survivor 2018 23 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı? 53. Bölüm Ödül Ne?


Güncelleme: 23 Nisan 2018 : 21:39
2

Survivor 2018 23 nisan eleme öncesinde heyecanlı bir ödül oyunu oynanacak. Takımları sürpriz ödül için kıyasıya mücadele verecek. Üst üste oyunlar kaybederek ödül oyunlarının önemini ve değerini anlayan gönüllüler takımı bu hafta art arda kazandıkları oyunlarla ödülün tadını çıkardı. Şimdi Survivor 2018 23 nisan ödül oyununda kim üstünlük kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor.

Survivor 2018 yayınlandığı günden itibaren en heyecanlı haftasını geçiriyor. Survivor 2018’de 11. haftayı geride bırakırken 23 nisan ödül oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Ünlüler takımı mağlubiyetlerle dolu bir hafta geçirdiği için takım içinde gerginlikler ve çatlamalar olmaya başladı. Özellikle Turabi’nin son yarışlarda vasat bir performans sergilemesi takım arkadaşlarını rahatsız etti.

Dün oynanan dokunulmazlık oyununda  Anıl ile verdiği mücadele sırasında Turabi’nin vakit kaybettiren hareketleri takım arkadaşlarını şaşırttı. Havuz etabında takla atarak geride kalan Turabi herkes tarafından  uyarıldı ve dokunulmazlık oyununu önemsemediği bilerek bu tarz davranışlar yaptığı konuşuldu. 2. dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı eleme potası için bir kişinin daha ismini vermek zorunda kaldı. Bu sefer takım arkadaşları tarafından ismi en çok yazılan kişi Mustafa Kemal oldu. Çıkan sonuç Mustafa Kemal’i çok şaşırttı. Çünkü takımın en iyi yarışmacılarından biri olan Mustafa Kemal takımın başarısı için önemli bir etkendi.

Survivor 2018 23 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı? 

Survivor 2018 23 nisan ödül oyununda üstünlük sağlayan takım bizim tahminimiz gönüllüler olacak. Çünkü oldukça hırslanan gönüllüler takımı Survivor 23 nisan ödül oyununu kazanmak için her şeyini ortaya koyacak. Gönüllüler takımı uzun süredir oyun kazanmanın verdiği rehavetle performansında düşüklükler yaşayabilir. Bu hafta gönüllüler takımının haftası oldu. Bu akşam oynanan ödül oyunu yine efor gerektiren zorlu bir parkurdu. Artık gönüllüler takımı için de ünlüler takımı içinde parkurların zorluk derecesi önemli değil. İki takımda gerçekten çok güçlü ve konsantre.

Turabi’nin Cumali gitmeden önce sürekli onu kendine rakip seçmesi ve tüm oyunları kazanması istatistik yükseltmeye çalışıyor yorumlarını beraberinde getirmişti. Cumali’nin geçen hafta adaya veda etmesinin ardından Turabi çıktığı karşılaşmaların hemen hemen hepsini kaybetti. Ve böylece hakkında yapılan yorumları da desteklemiş oldu.


Survivor 2018 23 Nisan Pazartesi Kim Elendi? Veda Eden İsim!


Survivor 2018’de ödüller gün geçtikçe daha da önem kazanıyor. 23 nisan pazartesi eleme öncesinde oynanan ödül oyunu iki takım için de büyük önem taşıyor. Bizler Survivor 2018 23 nisan ödül oyunu kim kazandı sorusunu sizler için yanıtladık. Sizler de konuyla ilgili yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.