Survivor 2018 23 Nisan Pazartesi Kim Elendi? Veda Eden İsim!


Güncelleme: 24 Nisan 2018 : 00:28
1

Survivor 2018 23 nisan pazartesi heyecanlı bir ada konseyi izleyenleri bekliyor. Dün akşam zorlu ve uzun bir parkurda mücadele eden gönüllüler ve ünlüler takımından bir isim adaya veda edecek. Uzun bir aranın ardından ilk kez dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ve eleme adayları çıkartan ünlüler takımı zor anlar bekliyor. Survivor 2018 23 nisan pazartesi kim elendi sorusu haberimizin devamında….

Cumali’nin elenmesiyle mağlubiyet zincirini kıran ve hafta boyunca neredeyse bütün ödül oyunlarını kazanan gönüllüler takımı aynı başarıyı dokunulmazlık oyunlarında da gösterdi. Dün oynanan ve havuz etabının ön planda olduğu parkurda gerçekten nefes kesen bir mücadele yaşandı. Gönüllüler takımı oyuna hızlı bir başlangıç yaptı ve durumu 9-5 e kadar getirdi. Fakat  ünlüler takımı son anda yaptığı atakla skoru 9-9 yaptı. Ve karşılaşmanın sonucunu bayrak yarışı belirledi. Anıl, Ümit Karan’a karşı verdiği mücadeleyi kazandı ve dokunulmazlık bir kez daha gönüllülerin oldu. Survivor 2018 23 nisan kim elendi sorusunun yanıtı diğer haftalara göre daha önemli.

Survivor 2018 23 nisan pazartesi eleme adayları; sonuç açıklanana kadar gergin ve tedirgin anlar yaşandı. İlk dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan konseyde takım içinde en çok ismi yazılan yarışmacı sahra oldu. Ardından bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Elif ise farklı bir strateji sergileyerek Adem’in ismini verdi. 2. dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı 2. konseyde Mustafa Kemal’i aday olarak çıkardı. Takıma sonradan gelen Mustafa Kemal için bu durum dezavantaj oldu. Eski takım arkadaşlarını yazmak istemeyen ünlüler takımı istemeyerek de Mustafa Kemal’i aday olarak çıkardı. Mustafa Kemal Survivor 2018 23 nisan pazartesi elenen isimlerden biri mi olacak?

Survivor 2018’in en heyecanlı ve kritik eleme heyecanı 23 nisan pazartesi yaşandı. Bizim tahminimiz ve aldığımız sağlam duyumlar doğrultusunda, önceki tahminlerimizin de %90 tuttuğunu göz önüne alarak Survivor 23 nisan 2018 kim elendi sorusunun yanıtı Sahra olacak.  Mustafa Kemal ise Yiğit’in ismini yazdı.

Sahra ise son hafta psikolojisinin kötü olduğunu ve bu yüzden performansının düştüğünü söyleyerek hayranlarından oy istedi. Adem ise eleme potasında olduğu için çok üzgün olduğunu potada olmayı hak etmediğini dile getirdi. Diğer taraftan Mustafa Kemal ise ünlüler takımına geçtikten sonra performansı artan ve takıma başarı getiren bir yarışmacıydı.

Survivor 2018 23 nisan yapılan ada konseyinde hayallerine ve yarışmaya veda etmesini istediğiniz isim kim?

 

 

Comments are closed.