Survivor 2018 24 Nisan Sembol Oyunu Kimler Kazandı? 54. Bölüm


Güncelleme: 24 Nisan 2018 : 00:52
0

Survivor 2018’de 24 nisan salı akşamı oynanan sembol ödülünü kim kazandı sorusu izleyenler tarafından merak edildi ve araştırıldı. Sembol ödülü yarışmacılar için oldukça önemli. Çünkü sembolün sahibi olan kişinin ailesinden bir kişi Dominic’e gelecek. Ve kazanan yarışmacı ailesiyle dolu dolu bir gün geçirecek.

Salı akşamları ekrana gelmeyen Survivor’da 24 nisan bir ilk yaşanacak ve Survivor yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Survivor’da sembol finalleri başladı artık kaybedenin telafisi yok. 22 nisan gerçekleşen sembol oyununda Elif elenen isim oldu. Son olarak Yağmur ile karşı karşıya gelen Elif yeterli atışı yapamadığı için sembole veda eden isim oldu.

Kızlar arasında yapılan sembol yarışında Yağmur 2, Damla 1 sembol sahibi olmayı başarmıştı. Şimdi 24 nisan salı akşamı oynanacak sembol oyunlarında elenen isim kim olacak? Sembolün sahibi kim olacak? sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Bizim tahminimiz sembole 24 nisan veda eden isim Birsen olacak. Erkeklerden ise Yiğit sembole veda eden isim olacak.

Survivor 2018 24 nisan sembol oyununu kim kazandı sorusunun kesin yanıtını ilerleyen haftalarda vereceğiz. Çünkü her hafta birer kişi elenecek.

Survivor 2018 23 nisan adaya veda eden isim Mustafa Kemal, Adem ve Sahra arasından Sahra oldu. Sahra duygusal bir konuşmayla adaya veda etti. Sahra’nın erken vedası takım arkadaşlarını üzdü. Mustafa Kemal’in gitmemesi ise herkesi şaşırttı.

Survivor severleri mutlu eden haber ise Survivor’ın artık salı  akşamları da yayınlanıyor olması. Survivor 24 nisan salı yine nefes kesen bir mücadele izleyenleri bekliyor.