Survivor 2018 25 Mayıs Ödülü Kim Kazandı? Türkiye Ödülü


Güncelleme: 25 Mayıs 2018 : 04:33
0

Nefeslerimizi tutarak izlediğimiz Survivor 2018 yarışmasında takımlar muhteşem bir ödül için mücadele veriyor. Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ödül için ünlüler ve gönüllüler takımları kıyasıya bir savaş verecek. Kazanan takım 1.5 gününü İstanbul’da sevdikleriyle geçirebilecek. Peki Survivor 2018 ödül oyununu kim kazandı? İstanbul’a hangi takım gidecek?

Survivor 2018 25 mayıs ödül oyununu Gönüllüler kazanacak. İstanbul’a giden şanlı takım Gönüllüler olacak. 

Dün, oynanan ödül oyununda yarışmacılar ilk kez Exathlon parkurda mücadele gösterdi. iki takımda yeni parkura başlarda uyum sağlamakta zorlandı fakat zamanla parkuru çözmeye başladı ve kolayca adapte oldular. Ünlüler takımı İstanbul ödülünün birinci etabını nefes kesen bir mücadelenin ardından kazanan takım gönüllüler oldu. Yarışa hızlı bir giriş yapan ünlüler takımı zamanla performanslarında kayba uğrayınca gönüllüler takımı kısa süre içinde fark atmayı başardı. Ve 10-7 skorla İstanbul ödülünün ilk ayağını kazanmış oldu.

Öncesinde oynanan konforlu baraka ve erzak ödülünü ise yine gönüllüler kazandı. Uzun süredir ödül oyunlarında vasat bir performans sergileyen ünlüler takımı yeni oyunlara düşük enerjiyle çıkmak zorunda kalıyor. Bu durum takımlar arasında tartışmalara ve sürtüşmelere neden oluyor. Dün akşam oynanan ödül oyunu sırasında önce Mustafa Kemal ve Hakan arasında sonrasında Ümit Karan ve yine Hakan arasında tartışmalar yaşandı.

Özellikle Ümit Karan ve Hakan arasında yaşanan tartışmanın boyutu Ümit Karan’ın Hakan’a top fırlatmasıyla değişti. Fakat diğer takım arkadaşlarının araya girmesiyle çıkabilecek kavga önlenmiş oldu. Son zamanlarda Hakan’ın bu tavırları belirgin bir şekilde artmaya başladı. Yakında Acun Ilıcalı’dan uyarı alması kaçınılmaz olacak.

Survivor 2018 25 mayıs ödül oyunu iki takım için de büyük önem taşıyordu. Takımlar İstanbul’da sevdikleriyle diledikleri gibi vakit geçirebilecek ve Survivor Panorama programına katılacaklar. Bu özel ödülün sahibi olabilmek için iki takım da her şeyini ortaya koydu. Ve kazanan takım gönüllüler oldu.