Survivor 2018 26 Mayıs Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 26 Mayıs 2018 : 05:41
1

Survivor’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor, finale artık sayılı günler kaldı. Survivor’da ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım cumartesi belli oldu. Survivor’da elemeye hangi takım kaldı, Survivor dokunulmazlık kimin oldu, Survivor son bölümde neler oldu, Survivor 2018 26 mayıs  dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor’da büyük finale haftalar kala 6 kişi kalan ünlüler takımı ve 7 kişi kalan  gönüllüler takımı kritik bir dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden ve Birsen’in elendiği gönüllüler takımı bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazanacak mı? İki takım da çok hırslı ve iki takım da kaybetmek istemiyor. Kıran kırana bir mücadelenin ardından kazanan takım gönüllüler olacak.

26 mayıs dokunulmazlık parkuru bu güne kadar gördüklerimizden biraz daha farklı. Takımlar el arabalarıyla kum torbalarını bitiş noktasına en hızlı bir şekilde getirip kendileri için verilen potaya atmaya çalışacaklar. Ve kum torbalarını en hızlı bir şekilde atan sayıyı takımına götürmeyi başaracak.

26 mayıs 2018 cumartesi akşamı Survivor adasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununu kaybeden takım aralarından birine veda edecek.  Survivor ada konseyinde Kıbrıs finalini garantileyen Turabi ve Sema daha rahat bir şekilde oyuna çıktılar. Fakat dünkü ödül oyununda sonra adeta yıkılan ünlüler takımı beklentilerin altında bir performans sergiledi.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybetmek eleme adayını tahmin etmek için yeterli değil. Çünkü ikinci dokunulmazlık sonrasında dengeler her an değişebiliyor. Takımların çıkardıkları isimler arasında en az oyu alan adaya veda ediyor. İlk toplu sms sonucu belli olduğu için elenen isim aslında çoktan Acun Medya ekibi tarafından biliniyor.

Bu haftanın adaya ve hayallerine veda eden ismini ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında sitemizden öğrenebilirsiniz. Survivor 2018 26 mayıs cumartesi dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusuyla ilgili sizler de düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.