Survivor 2018 26 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı? Ödül Ne?


Güncelleme: 26 Nisan 2018 : 21:59
0

Survivor 2018 26 Nisan perşembe yeni haftanın ilk ödül oyunu oynanacak. Survivor 2018’de final yaklaştıkça ödüllerde daha önemli hale geliyor. Geçtiğimiz hafta gönüllüler takımının muhteşem dönüşünü izledik. Üst üste hem ödül oyunlarını hemde dokunulmazlık oyunlarını kazanan gönüllüler aynı başarıyı 13. hafta da sürdürebilecek mi? Survivor 2018 26 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı…

Gönüllüler ve ünlüler takımının soluk kesen karşılaşması hangi takımın üstünlüğüyle sonuçlanacak? Survivor 2018’de 25-27 nisan arasında toplu sms oylaması başladı. 3 gün boyunca devam eden oylamalar cuma günü sonuçlanacak. Bu zaman aralığında halk desteklediği yarışmacıya istediği kadar oy gönderebilecek ve oylamanın bitmesinin ardından en yüksek oy alan adaydan en düşük adaya kadar bir sıralama yapılacak.

Akabinde her hafta eleme potasına giren adaylar arasından adaya veda eden isim bu oylama sonucuna göre belirlenecek. Toplu sms sonucunda en düşük oyu alan isim adaya veda edecek. Kıbrıs’a kadar sistem böyle devam edecek. Kıbrıs’a kadar gelen adaylar arasında tekrar halk oylaması yapılacak.

Survivor 2018 26 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı? Ödül Ne?

Şimdi genel bir bilgilendirmenin ardından Survivor 2018 26 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunu merak edenler için paylaşalım. Bizim aldığımız duyumlar ve tüyolar doğrultusunda 26 nisan ödül oyununu  gönüllüler kazandı. Survivor 26 nisan perşembe ödül, biftek sandviç ve patates.

Ünlüler takımı 23 nisan pazartesi akşamı yapılan eleme sonucunda halk oylamasında en düşük oyu alan Sahra’ya veda etti. Son zamanlarda performansında belirgin bir düşüş yaşanan Sahra’nın gitmesi ünlüler takımını olumsuz etkiler mi bunu 26 nisan oynanan ödül oyununda izleyerek göreceğiz. Fakat bizim tahminimiz Sahra’nın gitmesi ünlüler takımında bir kayıp yaratmayacaktır.

Survivor 2018’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler takımı oyun kaybettikçe kendi içlerinde çatışmalar yaşanmaya başlıyor. Özellikle takımın Turabi’ye karşı tavırları ve davranışları değişmeye başladı. Turabi’nin takımın başarısını değil tamamen kendi bireysel başarısını düşündüğü diğer takım arkadaşlarının yorumları arasında yer alıyor.

Turabi elenmeden önce zayıf halka olarak gördüğü Cumali’yi seçerken şimdi Murat Ceylan’ı rakip olarak seçmeye başladı. Bu durum hem gönüllüler hemde ünlüler takımının gözünden kaçmadı.

26 nisan perşembe ödül oyunu iki takım için de önem arz ediyor. Çünkü ünlüler takımı 6 oyun üst üste kaybedince hırslandı ve kazanmaya aç bir şekilde oyun alanında yer alacak. İki takımda kıran kırana bir mücadeleyle kozlarını paylaşacak. Survivor 26 2018 Nisan ödül oyunu kim kazandı sorusu bu yüzden iki takım içinde çok önemli.

Survivor 2018 26 nisan perşembe ödül oyunu kim kazandı sorusunun kesin yanıtı açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak. Sizlerde konuyla ilgili yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.