Survivor 2018 27 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı? 56. Bölüm Ödül Ne?


Güncelleme: 27 Nisan 2018 : 19:02
0

Survivor 2018’de yeni hafta gönüllüler takımının muhteşem başarısıyla başladı. 13. haftanın ilk ödül oyununu gönüllüler takımı tarihi bir farkla kazandı. Şimdi gözler Survivor 2018 27 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunda. İşte detaylar…

Survivor 2018 27 Nisan Cuma Ödül Oyunu Kim Kazandı? Ödül Ne?

Survivor 2018 27 nisan ödül oyununda hangi takım birinciliği göğüsleyerek sürpriz ödülün sahibi olacak sorusu %80 gönüllüler olacak. Survivor’da bu akşam kazanan takım 4 ödülün sahibi olacak.

Gönüllüler takımının taraftarı uzun süren mağlubiyet zincirini kırdı diye sevinirken şimdi aynı durumu ünlüler takımı yaşıyor. Ünlüler takımı 8 oyunu üst üste kaybetti. Özellikle dün oynanan ödül oyunu sonrasında gönüllüler takımının sevincini abartılı bulan ünlüler takımı tepkilerini beachte gösterdiler. Turabi’nin karşı takıma açıklamaları çok ağır oldu. Turabi oyun sonrasında şu açıklamalarda bulundu; “Oyunu kaybetmek de midem bulanıyor, Hakan gibi kardeşini gönderenlerle kardeşlik yaptığını görmem de midemi bulandırıyor”.  Bu kadar hırslı bir ünlüler takımı 27 nisan cuma ödül oyunu kim kazanacak sorusunun yanıtı olabilecek mi?

Turabi ve Ümit’in bu sözleri üzerine gönüllüler takımı hiç bir karışı açıklamada bulunmadı. Ünlülerin tepkileri adalarına döndüklerinde de devam etti. 2 haftadır aç olduklarını gönüllüler takımının abartılı bir sevinç gösterisinde bulunarak saygısızlık yaptıklarını aralarında konuştular. Özellikle ünlüler takımında gönüllüler takımına geçen Damla, Murat ve Hilmicem’e gösterdikleri tepkiler çok fazlaydı. Galibiyete aç ünlüler takımı oldukça zor iki hafta geçiriyor.

Survivor 2018’in en çekişmeli ve zorlu haftası izleyenleri bekliyor. Ünlüler takımının ödül oyunlarında açık ara farkla yenilmelerinin bir diğer nedeni ise Turabi’nin yarışlarda olmaması. Çünkü Turabi eline atılan 6 dikiş nedeniyle bir süre yarışlarda performans gösteremeyecek. Ünlüler takımı hem açlıkla hemde kazanma hırsıyla dolu. Galibiyeti elde etmek için büyük efor sarf ediyor. Havuz etaplarının olduğu parkurlarda gönüllüler takımı daha iyi bir performans sergiliyor. Bu da onların avantajı oluyor.

Diğer taraftan eski gücüne kavuşan Hilmicem parkurun tozunu attırmaya devam ediyor. Dün oynanan ödül oyununda çıktığı tüm karşılaşmaları kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Öte yandan toplu sms oylaması bu akşam itibariyle son bulacak. Desteklediğiniz yarışmacıyla oylarınızı göndermeye devam edebilirsiniz.

Survivor 2018 27 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunu sizler için yanıtladık. Sizlerde konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.