Survivor 2018 28 Mayıs Kim Elendi? Adaya Veda Eden İsim!


Güncelleme: 28 Mayıs 2018 : 04:27
0

Survivor 2018’de bir eleme heyecanı daha yarışmacıları bekliyor. Hepsi birbirinden güçlü 4 ismin eleme potasında olduğu Survivor 2018 28 mayıs adaya veda eden isim kim olacak? 

Survivor 2018 28 mayıs kritik bir veda konseyi yaşanacak. İki gün boyunca dokunulmazlık oyunuyla takımlarına koruma altına almaya çalışan ünlüler ve gönüllüler aralarından bir isme veda edecek. İl dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde kendi aralarında yaptıkları oylamada Yağmur’u potaya koyarken bireysel dokunulmazlığı kazanan Damla Hakan’ın ismini verdi. Böylece ilk dokunulmazlık sonrasında ilk eleme potası belirlenmiş oldu.

Sıra ikinci dokunulmazlık oyununa gelince ünlüler ve gönüllüler takımı nefes kesen bir mücadele gösterdi. Ve olaylı bir karşılaşmanın ardından 9-9 luk skoru 10-9 yaparak 2. dokunulmazlığı alan takım gönüllüler oldu. Son karşılaşma Turabi ve Anıl arasında yaşandı. Üstelik Anıl -4 puanla başladığı karşılaşmayı hızlı bir çıkış yaparak önde tamamladı.

Oyun sonrasında gönüllüler takımı muhteşem yemekler eşliğinde İnna konserinde eğlendiler. Ünlüler takımı ise konseyin stresiyle adalarına döndüler. Ve akşam gerçekleşen konseyde ünlüler takımı kendi aralarında yaptıkları oylamada Mustafa Kemal’i gitme adayı olarak çıkardı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem ise yıldızı bir türlü barışmadığı Turabi’nin ismini vererek eleme potasına koymuş oldu.

Yağmur, Hakan, Turabi ve Mustafa Kemal’den oluşan kritik potadan adaya ve hayallerine veda eden isim kim olacak? Turabi ve Hakan kesinlikle potadan çıkmayı başaracak oy potansiyeli yüksek isimler. Bu isimlerden birinin olmadığı garanti. Fakat Mustafa Kemal ve Yağmur oy potansiyeli birbirine yakın iki isim. İkisi de daha önce eleme potasına girmiş ve çıkmayı başarmış isimler.

Survivor 2018 28 mayıs kim elendi sorusunun yanıtı gönüller takımından Yağmur olacak.