Survivor 2018 28 Nisan Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?Eleme Adayları Kim?


Güncelleme: 28 Nisan 2018 : 23:14
1

Survivor 2018’de gönüllülerin üstünlüğü devam ediyor. Sonradan açılan gönüllüler takımının üt üste gelen başarılarının ardından 28 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, eleme adayı olan isimler kimler olacak  sorusu izleyenler tarafından merak ediliyor. İşte Survivor 2018 28 nisan dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun detayları…

Survivor 2018 2 aşamalı dokunulmazlık oyunu hem izleyenlerin hemde yarışmacıların heyecanını daha da artırdı. Takımlar ödül oyunu sonrasında dokunulmazlık oyunu için beachte yerlerini aldı. İki takımda kazanmayı ve adada kalmayı çok istiyor. Özellikle ünlüler takımı son zamanlarda hem ödül oyunlarını hemde dokunulmazlık oyunlarını kaybediyor. Hem kazanmaya aç hem de fiziksel olarak aç ünlüler takımı 28 nisan dokunulmazlık oyununu kazanacak mı?

Survivor 2018 28 Nisan Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Adayları Kim?

Cuma akşamı oynanan ödül oyunlarını başarıyla kazanan gönüllüler takımı aynı başarıyı 28 nisan dokunulmazlık oyununu da gösterebilecek mi? Cumartesi oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım iki aday çıkaracak. Eğer pazar akşamı da yanı takım kaybederse 1 aday daha çıkaracak. Fakat diğer takım kazanırsa iki aday da o takımdan çıkaracak. Böylece eleme potası oluşturulacak. 28 nisan dokunulmazlık oyununu aldığımız bilgiler doğrultusunda ünlüler takımının kazandığını söyleyebiliriz.

Kıran kırana verilen bir mücadele yine izleyenleri bekliyor. Uzun ve yorucu bir parkurda oldukça fazla efor gerektiren bir oyunda iki takımda elinden gelen her şeyi yapacak. Ünlüler takımında çatlamalar başladı bile özellikle Mustafa Kemal’in gereksiz çıkışları herkesi şaşırtıyor. Fakat Mustafa Kemal şuan ünlüler takımını ayakta tutan isim diyebiliriz.

Diğer taraftan yarışmacıların bundan sonraki elemelerde kaderini belirleyecek toplu sms dün son buldu. Bundan sonra eleme potasında yer alan isimlerden bu oylama sonucunda en düşük oyu alan kişi adaya ve hayallerine veda edecek.

Survivor 2018 28 nisan cumartesi oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımının kazanacağını düşünüyoruz. Gönüllüler takımının bu hafta yıldızı parlayan ismi Hakan oldu. Çıktığı oyunlarda istatistiksel olarak yüksek performans sergileyen isimler arasında yer alıyor. Bu hafta performansı düşen isim ise Turabi oldu. Turabi çıktığı karşılaşmalarda beklenen başarıyı gösteremedi.

Survivor 2018 28 nisan dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusundan önce, ünlüler takımının üst üste 10 oyun kaybetmesiyle gerilen sinirleri hem takım içinde hem takım dışında tartışmalar yaşanmasına sebep oldu. Ünlüler takımı kaybettikleri oyundan sonra gönüllüler takımının sevinç gösterilerini abartılı ve saygısızca bulduklarını belirtmeleri üzerine, gönüllüler takımı artık sevinçlerini gösteremiyor.

Survivor 2018 dokunulmazlık kim kazandı kim kazanacak sorusunun yanıtı ünlüler.

Dokunulmazlık oyunu sırasında Turabi’nin Anıl’ı ittirmesiyle başlayan tartışma Acun Ilıcalı’nın sert uyarısıyla son buldu. Acun Ilıcalı etrafındaki herkese kafa tutan ve hakaretler savuran Turabi’nin aldığı ceza hakkında önemli açıklamalar Acun Ilıcalı tarafından yapıldı. Diskalifiye olmadan önce son kez uyarı aldı. Ve bundan sonra tek bir hatalı davranışında adaya ve hayallerine veda etmesine karar verildi.

Survivor 2018 28 nisan dokunulmazlık oyununda hangi takımın üstünlük sağlayacağını düşünüyorsunuz?

 

1 YORUM

  1. Ben eskiden ünlüleri cok seviyordum. Ve acun abi Allstar yapınca çok farklı bi hamle yapti. Atakan, serkay, efecan, semih duruken turabi, nihat, yiğit ve elifi getirmiş. Bence benim dusuncem hic iyi olmamış. Hele turabi hic olmadı ama ama saygi duyuyorum acun abimin kararina belliki bi bildigi var ki oyle bi hamle yapmiş. orda sampiyonluğu Adem ve Anıl hakediyor inşallah ikisinde biri olur.AMİN

Comments are closed.