Survivor 2018 29 Mart Ödül Oyununu Kim Kazandı? Ödül Ne?


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 03:07
0

Survivor 29 martta iki takım da ödül oyunu için mücadele verdi. Takımlar yine çok zorlu parkurda ödülün sahibi olabilmek için varını yoğunu ortaya koydu. 29 mart tarihli Survivor 2018 ödül oyununu gönüllüler mi allstar mı kazandı? Survivor 2018 29 mart ödül oyununu hangi takım kazandı?

4 ülkede aynı anda yapılan Survivor’da en zorlu ve en yorucu parkurda yarışan takımlar gerçekten büyük bir kondisyon harcıyor. Ödül ve dokunulmazlık oyunlarının önemi her geçen gün daha da artıyor. 29 mart perşembe yine zorlu bir parkurda Allstar ve gönüllüler kıran kırana bir mücadele verdi.

Son oynanan ödül oyununu nefes kesen bir mücadelenin ardından gönüllüler takımı kazanmıştı. Gönüllüler takımı uzun bir sürenin ardından ilk kez olağanüstü bir performans sergilemiş ve açık ara farkla ödülün sahibi olmuştu. Şimdi gözler 29 mart perşembe oynanan ödül oyunda. Yarışmanın takipçileri survivor ödül oyununu kim kazandı sorusuna yanıt arıyor. 29 mart cuma oynanacak ödül oyununu aldığımız sağlam bilgiler doğrultusunda %80 Allstar takımı kazanacak diyebiliriz.

Survivor’da 6. haftayı geride bırakırken, geçtiğimiz hafta adada neler yaşandı, yarışmacıların performansı ne durumda, adaya kim veda etti ve kim sakatlandı gibi soruların yanıtlarını konuşalım. Bu hafta bolca sakatlanmaların yaşandığı bir hafta oldu. Murat, Sema, Merve ve Cumali hafif yaralarla parkurları tamamladı.

Diğer taraftan 26 mart pazartesi yaşanan ada konseyinde bir kişi yarışmaya veda etti. pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti ve akşamına yapılan oylamada 3 kişi eleme potasına girdi. Oylamada en fazla oyu alarak eleme potasına ismi giren ilk kişi Anıl oldu. Ardından Yağmur ve Ramazan’da potada yerlerini aldı. Pazartesi günü ödül oyunu sonrasında sms oylamasında en düşük oyu alarak adaya veda eden isim açıklandı. Ve halk oylamasında en düşük oyu alarak adaya ve hayallerine veda eden isim Ramazan oldu. Sonuçlar açıklandıktan sonra elendiğini öğrenen Ramazan’ın konuşması herkese duygusal anlar yaşattı. Survvior’a katılmanın hayalini 8 yıldır kurduğunu ve ailesinin ondan büyük beklentiler içinde olduğunu söyleyen Ramazan göz yaşlarına hakim oldu.

 

Survivor 2018 29 mart ödül oyununu kim kazandı? Hangi takım ödülün sahibi oldu? Survivor 29 mart ödül ne? Tüm soruların yanıtını sizler için paylaştık.

Sizler 29 mart perşembe oynanan ödül oyununu hangi takımın kazanmasını istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.