Survivor 2018 30 Nisan Kim Elendi? Adaya Veda Eden İsim


Güncelleme: 1 Mayıs 2018 : 00:09
0

Survivor’da soluk kesen mücadeleler izlemeye devam ediyoruz. 29 nisan dokunulmazlık oyunu sonrasında kazanan takım gönüllüler oldu. Gönüllülerin kazanmasıyla adada dengeler yeniden değişti. Rekabetin gün geçtikçe daha da kızıştığı, dokunulmazlık oyunlarının öneminin giderek arttığı Survivor 2018’de kritik bir haftanın sonuna gelirken Survivor 2018 30 nisan kim elendi, kim gitti, adaya veda eden isim kim oldu sorusu herkes tarafından araştırılıyor.

Survivor’da eleme potasında olan 4 kişiden kimin gittiği şuan resmi olarak belirlenmiş durumda. Çünkü bilindiği üzere 24-27 nisan arasında toplu sms oylaması yapıldı ve en yüksek oyu alan adaydan en düşük oyu alan adaya kadar liste belirlendi. Bu listeye göre 5 adaydan biri hayallerine ve adaya veda edecek. Peki 30 nisan pazartesi kim elenecek? Yiğit, Birsen, Yağmur, Murat ve Elif arasından adaya ve hayallerine veda eden isim kim?

Nefeslerin tutulduğu bir haftanın ardından oynanan dokunulmazlık oyunları oldukça olaylı geçti. Şanslı bir hafta geçiren gönüllüler takımı aynı şansı ve başarıyı ne yazık ki dokunulmazlık oyunlarında gösteremedi ve ilk dokunulmazlığı kaybetti. Dokunulmazlık oyunlarının ikisi de ünlüler takımına bakıyordu. Özellikle 2. dokunulmazlık oyunu ünlülerin daha önce sezonlarda oynadığı ve önceden aşina oldukları körebe oyunuydu. Takımlar arasından gerginliğin son derece arttığı şu dönemde bu oyun gerilimi daha da artırdı. Fakat yine de eğlenceli bir oyun izledik.

Nagihan ve Elif arasında gergin dakikalar yaşandı. Nagihan oyun sırasında elinin ağrıdığını söyleyerek devam edemedi ve oyunu gönüllülerin kazanmasıyla ünlüler Nagihan’ın sakatlığını yalanladı. Bunun üzerine iki takım arasında büyük bir tartışma yaşandı. Ünlüler takımı konseyde aday çıkarmak zorunda kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal Yiğit’in ismini verirken takım içinde yapılan oylamada Elif en çok ismi yazılan yarışmacı oldu.

Survivor’da adaya veda eden isim  Yiğit oldu.

Siz Survivor 2018 30 nisan kimin elenmesinden yanasınız? Hangi eleme adayını destekliyorsunuz?