Survivor 2018 31 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? 85. Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 31 Mayıs 2018 : 04:26
0

Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2018’de zaman zaman tartışmaların zaman zaman kavgaların yaşandığı bir haftayı geride bırakarak yeni bir haftaya başladık. Survivor 2018 31 mayıs ödül oyununu kim kazandı? 

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Survivor tarihinin en önemli ödül oyununu kazanan gönüllüler İstanbul’da doyasıya bir gün yaşadılar. Yağmur’la birlikte kazandıkları fakat onun elenmesiyle eksik bir şekilde yaşadıkları ödülün tadını buruk da olsa çıkardılar.

Hakan eşi Gizemle, Murat sevgilisiyle, Hilmicem ise başrolünü paylaştığı yeni vizyona giren Hürkuş’u izleyerek vaktini geçirdi. yarışmacılar hep birlikte 29 mayıs salı yayınlanan Survivor panorama programına katıldılar ve oldukça güzel vakit geçirdiler. Programda seyircilerle birlikte fotoğraf çekinen yarışmacılara büyük ilgi vardı. Böylesine güzel ve anlamlı bir ödülün ardından Dominic’e dönen gönüllüler takımı, yeni oyun için daha hırslı ve azimli bir şekilde oyun alanında yerlerini aldılar.

Survivor 2018 31 mart perşembe oynanan ödül oyunu sırasında heyecan doruklarda yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı şuanda her açıdan eşitlenmiş durumda. İki takımda 6 kişi ve iki takımda 4 erkek ve 2 kızdan oluşuyor. Ünlüler takımından Adem, Mustafa Kemal, Ümit Karan, Turabi, Sema ve Adem, Gönüllüler takımından Damla, Nagihan, Hakan, Murat, Hilmicem ve Anıl kaldı.

Survivor 2018’de bundan sonra aynı güçte iki takımın dişe diş mücadelesini izleyeceğiz. 12 yarışmacıdan sadece 5 tanesi Kıbrıs finaline gitmeye hak kazanacak. Ve bu 5 yarışmadan sadece bir kişi büyük ödülün sahibi olacak.

Survivor 2018’de hızlı bir eleme süreci başlıyor. Perşembe günü  bir hafta sürecek olan 2. büyük oylama yapılacak. Halk desteklediği yarışmacıyı gönderdiği oylarla birinci yapmaya çalışacak. Bundan sonra Kıbrıs finaline kadar yapılacak son oylama olacak.

Survivor 2018 31 mayıs ödül oyunu sırasında yarışmacılar arasında kavga ve tartışma yaşanmadı. Özellikle Adem ve Turabi Acun Ilıcalı tarafından son kez uyarılınca tekrar bir tartışma yaşanmaya cesaret edemediler.

Survivor 2018 31 mayıs ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı ise Gönüllüler. 

https://www.youtube.com/watch?v=PLWodGSBFWk