Survivor 2018 4 Haziran Kim Elendi? Adaya Veda İsim!


Güncelleme: 4 Haziran 2018 : 06:26
0

Survivor 2018’de çok çekişmeli bir eleme heyecanı yarışmacıları bekliyor. Potada yarışmanın en favori ve güçlü 4 ismi yer alıyor. Ümit Karan, Turabi, Hakan ve Damla arasından elenen isim kim olacak? Survivor 2018 4 haziran adaya ve hayallerine veda eden yarışmacı kim? 

Survivor 2018 en zorlu ve çekişmeli dönemlerinden birini geçirdi. Hepsi birer profesyonel Survivor olan ünlüler ve gönüllüler takımı arasında yapılan nefes kesen karşılaşmalar izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. 4 ay boyunca zaman zaman kavgalara zaman zaman sakatlanmalara şahit olsak da her şeye rağmen heyecan dolu bir sezon geçirdi ve geçirmeye devam ediyor.

Özellikle bu hafta belirlenen eleme adayları arasında seçim yapmak çok zor. Çünkü dört isim de oy potansiyeli yüksek aynı zamanda parkurların güçlü isimlerinden. Turabi, Ümit Karan, Hakan ve Damla arasından kim giderse gitsin geniş bir kitle çok üzülecek.

Survivor 2018 16. hafta eleme adayları nasıl belirlenmişti hatırlayalım. İlk dokunulmazlık oyunu 2 haziran cumartesi oynandı. Zorlu bir parkurda yarışmacılar varını yoğunu ortaya koydu ve kazanan takım gönüllüler oldu. Ünlüler takımı ada oylamasında bir arkadaşlarının ismini yazdı ve Acun Ilıcalı oyları saydığında ismi en fazla çıkan yarışmacı Turabi oldu. Ardından bireysel dokunulmazlık sonucunda kolyeyi kazanarak hem kendini koruma altına alan hem de eleme adayı çıkartma yetkisine sahip olan Mustafa Kemal ise takımın kaptanı olarak sayılan Ümit Karan’ın ismini verdi.

3 haziran pazar akşamı 2. dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen gönüllüler ve ünlüler takımı yine nefes kesen bir performans izledik. Gönüllüler takımı parkurda vasat bir performans sergiledi. Ve sadece 2 sayı alabildi. Ünlüler takımı büyük bir farkla gönüllüler takımını mağlup etti. Ve gönüllüler takımı eleme adayı olarak Hakan ve Damla’yı çıkardı. Ve böylece 4 isimden oluşan eleme potası belirlenmiş oldu.

Survivor 2018 4 haziran kim elendi sorusunun yanıtı Ümit Karan oldu.